Avalon Nou pe ialoc

Calea Dorobantilor 5-7, Piața Romană, București

Preț Premium

Rezervă gratuit la Avalon

Preparatele Avalon vă surprind cu rețetele noastre internaționale inspirate din cele mai fine arome. Influențe italiene, franceze, asiatice și nord-americane vor îmbogăți apetitul, iar pentru o experiență culinară completă, puteți savura gustul tradițional al bucătăriei românești din noul meniu.

Executive Chef Ashlie Dias și echipa sa combină cele mai bune ingrediente cu cele mai noi tehnici din cele mai moderne tendințe pentru un singur rezultat: experiența unica Sheraton. Caracteristicile inovației și a rafinamentului definesc Avalon.

Elegantul restaurant Avalon nu este doar o destinație fine-dinning de luat masa, ci și o locație ideală pentru petreceri private. De la nunți, botezuri, petreceri sau recepții, restaurantul Avalon va fi amenajat și personalizat în funcție de evenimentul privat ales de dumnevoastră.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Avalon"

Program

Luni - Joi
12:00 - 22:30
Vineri
11:00 - 22:30
Sâmbătă - Duminică
12:00 - 22:30

Caracteristici

Păreri despre "Avalon"

Doar clienții care au rezervat o masă la "Avalon" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

David
7 februarie 2020 23:19

Nice menu for a hotel resturaunt as it provides good variety for many pallets. Food was good but our waiter Vlad was by far one of the best in the world and I travel a lot! Sheraton or Avalon resturaunt.... as a platinum member of Bonvoy I urge you to recognize Vlad Baltazar
Sursa: Google

Cristina
11 mai 2019 14:21

Food ok but needs more attention to details: salad leaves were not fresh or properly washed... 🤨
Sursa: Google

Radu
5 octombrie 2017 22:23

Mancare buna!
Sursa: Google

Stefan
9 august 2018 20:08

Foarte frumos amenajat și cu feluri diverse.
Sursa: Google

Schuller
13 aprilie 2018 11:36

Acest restaurant propune preparate variate și gustoase la un preț acceptabil dar servirea este una mai puțin plăcută întrucât așteptarea este una infernală. Experientă foarte neplăcută într-un restaurant de 5 stele.
Sursa: Google