Atypic Restaurant - închis permanent

0,0 / 1 vot
Atypic Restaurant nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
Internațională, Fusion
Strada Constantin Aricescu 42, Dorobanți, București

Atypic Restaurant - închis permanent

0,0 / 1 vot
Internațională, Fusion
Strada Constantin Aricescu 42, Dorobanți, București
Atypic Restaurant nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
Dragi oaspeți cu poftă de aventură, Acesta este locul cel mai potrivit în care să încercați rețete inedite, inspirate din toată lumea. Chef Pepe Mendoza asamblează arome europene, asiatice și latino-americane, reinterpretează feluri clasice și regândește combinațiile de gusturi cunoscute, într-o experiență pe care suntem siguri că o veți aprecia. Atypic

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Atypic Restaurant"

Program

Luni
Închis
Marți - Sâmbătă
12:00 - 22:00
Duminică
12:00 - 05:00

Caracteristici

Păreri despre Atypic Restaurant

0,0 / 1 vot
Doar clienții care au rezervat o masă la "Atypic Restaurant" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

R Radu
8 septembrie 2018 11:09 Rezervat în data de 7 septembrie 2018

Cand am ajuns la Atypic, intr-o seara de vineri pe la ora 19:00, era complet gol. Cand am intrat, mi s-a spus direct pe nume, semn ca in seara respectiva aveau doar o rezervare. Asta nu e neaparat ceva rau, dar e o atmosfera ciudata sa mananci intr-un restaurant complet gol, intr-o vineri seara.

Cu toate ca eram singura masa (2 oameni) a durat relativ mult pana au venit bauturile si mancarea. Am avut de asteptat ca intr-un restaurant plin.

Am comandat vin la pahar si prietena s-a decis mai greu, astfel ca i-au fost aratate cateva sticle de vin, alb, rosu si roze, toate desfacute si doar cu dopul pus la loc. Ma indoiesc ca la cat de gol era restaurantul, toate acele sticle fusesera deschise in ziua respectiva, si mai stiu ca e normal sa nu servesti vin dintr-o sticla deschisa de 2 zile, in fond de aceea ceri 15-20 lei pe 100ml vin, ca uneori vinzi toata sticla, alteori doar un pahar. La capitolul asta eu am primit si un pahar la un momentdat care avea urme de detergent sau apa. Personalul nu stia mai nimic despre vinurile oferite, in afara de culoare.

Desi a durat mult sa vina (in contextul in care eram singurii in restaurant), mancarea a fost buna catre foarte buna. Eu mi-am luat un risotto cu tentacule de caracatita si prietena o salata cu vita.

Desi restaurantul este foarte frumos amenajat si este intr-o zona centrala, design-ul este nefericit, avand un front de sticla ce da catre un bloc si o strada mica unde oamenii isi plimba cainii si alte lucruri care nu te imbie neaparat la mancare.

Din acest punct de vedere mi se pare putin piperat ca pret, comparat cu alte restaurante care au si preparate bune, si design fain, si vedere.

Daca amplasarea ar fi fost alta (spre ex la un etaj superior, sau langa un lac/parc), ar fi justificat total preturile din meniu.

Banu
24 septembrie 2018 08:06

Very good food. Super Asian recipes.
Sursa: Google

Ionescu
27 octombrie 2018 18:23

Very good food, good wine, nice & cosy
Sursa: Google

Amalia
10 mai 2018 14:23

A new place where you can experience a wealth of tastes, tasty ingredients and a warm atmosphere.
Sursa: Google

Emanuel
16 februarie 2019 17:55

BIBO works in this location.
Sursa: Google