Amvrosia

Drumul Bisericii 11, Pipera, București

Preț Moderat

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Amvrosia

La restaurant grecesc Amvrosia intalniti adevarata arta culinara greceasca in diferite forme delicioase. Grecia este faimoasa pentru produsele de calitate si pentru gustul uimitor al mancarurilor. Scopul nostru este de a promova si de a raspandi "secretul gastronomiei grecesti" prin calitatea produselor, a gustulului unic grecesc, a sentimentului dornic de viata.

Astfel am creat un coltisor de gradina in care cresc semete: salvie, busuioc, menta, cimbru, oregano pe care le folosim in fiecare fel de mancare pentru a adauga un plus de gust si pentru a incanta simturile.

Si cum unui restaurant grecesc nu poate sa-i lipseasca din meniu mielul, pestele si fructele de mare, am construit si o psistarea, astfel ca zilnic sa va bucurati de sfaraitul gratarului pe carbune.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Amvrosia "

Păreri despre "Amvrosia "

Gilad Fine
22 octombrie 2017 20:58

It might Not be in the center of Bucharest still qithout any doubt, it is the best restaurant in the area!! From the moment you step in untill the moment they say godbye with the most honest smile I have seen from workers and owners in a service job!! Go there!
Sursa: Google

Eugenia-Alina Stanescu
12 septembrie 2017 15:28

I felt like in a vacation in Greece. Great food!
Sursa: Google

Alina Zevedei
12 noiembrie 2017 22:47

Great authentic greek cuisine, feels like family
Sursa: Google

Robert Delcea
10 iulie 2017 15:47

Nice and quite location but with limited food offer.
Sursa: Google

Nilsa Tavares
27 noiembrie 2017 02:46

The best Greek food in town!
Sursa: Google