Amvrosia


0,0 / 1 vot
Drumul Bisericii 11, București

Preț Moderat

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Amvrosia

La restaurant grecesc Amvrosia intalniti adevarata arta culinara greceasca in diferite forme delicioase. Grecia este faimoasa pentru produsele de calitate si pentru gustul uimitor al mancarurilor. Scopul nostru este de a promova si de a raspandi "secretul gastronomiei grecesti" prin calitatea produselor, a gustulului unic grecesc, a sentimentului dornic de viata.

Astfel am creat un coltisor de gradina in care cresc semete: salvie, busuioc, menta, cimbru, oregano pe care le folosim in fiecare fel de mancare pentru a adauga un plus de gust si pentru a incanta simturile.

Si cum unui restaurant grecesc nu poate sa-i lipseasca din meniu mielul, pestele si fructele de mare, am construit si o psistarea, astfel ca zilnic sa va bucurati de sfaraitul gratarului pe carbune.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Amvrosia "

Program

Luni - Duminică
13:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre "Amvrosia "

Daniela Iaru
9 februarie 2019 05:01

Greek food, prepared by the Greek owner. The staff is also Greek but speaks good Romanian. Located closed to a cemetery in Pipera
Sursa: Google

Ludmila Iacubovschii
24 ianuarie 2019 22:09

Delicious meal! Amazing staff! Pleasant ambiance!
Sursa: Google

Andreea Spulber
10 septembrie 2018 15:30

I could not possibly compliment the food enough!! Being a huge fan of the Greek cuisine, I had the delight of experiencing exactly the same Greek taste at Amvrosia. Also a big plus was the garden and the scenery that inspired a very peaceful atmosphere. I will definitely come again!
Sursa: Google

Coman Dan Andrei
22 ianuarie 2019 09:38

Very good food, very nice people! 😇
Sursa: Google

Stef KORD
27 octombrie 2018 17:32

Best Greek food in town placed in an amazing location with lake view and an adorable host Chef !
Sursa: Google