Amvrosia


0,0 / 1 vot
Drumul Bisericii 11, București

Preț Moderat

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Amvrosia

La restaurant grecesc Amvrosia intalniti adevarata arta culinara greceasca in diferite forme delicioase. Grecia este faimoasa pentru produsele de calitate si pentru gustul uimitor al mancarurilor. Scopul nostru este de a promova si de a raspandi "secretul gastronomiei grecesti" prin calitatea produselor, a gustulului unic grecesc, a sentimentului dornic de viata.

Astfel am creat un coltisor de gradina in care cresc semete: salvie, busuioc, menta, cimbru, oregano pe care le folosim in fiecare fel de mancare pentru a adauga un plus de gust si pentru a incanta simturile.

Si cum unui restaurant grecesc nu poate sa-i lipseasca din meniu mielul, pestele si fructele de mare, am construit si o psistarea, astfel ca zilnic sa va bucurati de sfaraitul gratarului pe carbune.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Amvrosia "

Program

Luni - Duminică
13:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre "Amvrosia "

Daniela Porodani
23 aprilie 2019 19:50

Excellent food. Nice terrace. You fell like in a very good Greek Taverna. Other kind of beers , except the Greek ones, is advisable to be in the offer.
Sursa: Google

Razvan S
25 aprilie 2019 15:21

Good position, nice view, but poorly managed. Old furniture, bad music, windows are broken and don't close. Some of the food is good, some is bad. If the waiter doesn't like what you order, he will haggle with you and firmly suggest something else. Only greek wine which is bad and really expensive. Over all a bad experience, mostly because of the service and arrogant management.
Sursa: Google

duprelon tizdale
1 aprilie 2019 22:25

super great staff.. excellent outdoor seating on the water
Sursa: Google

Georgel IVAN
18 aprilie 2019 07:19

Nice place.... Very good food
Sursa: Google

Daniela Iaru
9 februarie 2019 05:01

Greek food, prepared by the Greek owner. The staff is also Greek but speaks good Romanian. Located closed to a cemetery in Pipera
Sursa: Google