80-90 Gastropub & More [închis permanent]


3,3 / 7 voturi
Pictor Stefan Luchian 15, Moşilor, București

Preț Moderat

Acest local nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro

80-90 Gastropub & More nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro

Gastropubul '80-'90 este rodul a trei cuvinte definitorii pentru el: calitate, nostalgie şi unicitate. Cu un efort de echipă al unor oameni care şi-au trăit copilăria în anii '80-'90, a fost transpusă în realitate o idee unică pentru Bucureşti, care pune accent pe produse de înaltă calitate, cu preparate atent alese şi gătite de echipa noastră de bucătari şi o selecţie de băuturi bogată.

Termenul de gastropub, o combinaţie între franţuzescul 'gastronomie' şi englezescul 'pub' (tr. bar), îşi are originea în Anglia secolului XX şi reprezintă o fuziune între arta de a prepara mâncăruri alese şi un local de însemnătate pentru comunitate.

Aflat în inima Bucureştiului ( lângă Cartierul Armenesc ), într-o casă ce poartă identitatea unor vremuri istorice, redecorată într-un stil modern, Gastropubul '80-'90 dispune de o capacitate de până la 100 de persoane, incluzând şi o terasă spaţioasă, perfectă pentru zilele toride de vară.

La interior, locaţia este împărţită pe 2 niveluri: restaurant la parter şi o cameră de joacă la subsol, cu Atari, masă de fusball, darts şi surprize specifice anilor '80-'90.

Meniul cuprinde specialităţi din bucătăria rece: de la bruschete, la tartar de vită şi somon; din bucătăria caldă: de la spaghete la biban în crustă de cartofi, la muşchi de vită pe grătar şi piept de raţă cu gem de portocale.

Ocazional, Gastropubul '80-'90 îşi propune să ofere clienţilor o călătorie intensă în copilăria lor, când papilele gustative erau mângâiate de 'fasole bătută', 'pâine cu untură', 'pâine prăjită cu unt şi cu sare', 'zacuscă' sau 'macaroane cu brânză'. Aceste preparate, prezente în restaurant în fiecare zi de miercuri sub numele 'Meniul copilăriei noastre' contribuie, alături de decorurile surprinzătoare şi de activităţile conexe, la crearea unei atmosfere care să ne aducă aminte de nevârstnicie.

Prin reinventarea unor reţete clasice, descompuse şi reasamblate folosind tehnica modernă, ''80-'90' creează o alternativă delicioasă, distractivă şi distinctă la meniul zilnic. Cu o listă de bucate care se schimbă sezonier pentru a profita de cele mai proaspete ingrediente disponibile pe piaţă, Gastropubul '80-'90 încearcă să menţină mereu un standard ridicat al calităţii.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "80-90 Gastropub & More"

Păreri despre "80-90 Gastropub & More"

A Alexandra
15 octombrie 2017 23:22 Rezervat în data de 15 octombrie 2017 prin ialoc.ro

Desi pe site scrie ca au deschis pana la 2:00, la ora 23:00 localul s-a inchis, iar noi am fost dati afara. Nu recomand localul si cu siguranta nu ma voi mai intoarce.

P Persida
29 septembrie 2017 10:24 Rezervat în data de 26 septembrie 2017 prin ialoc.ro

Legumele la gratar sa fie un pic mai bine facute.
In rest, super decor, atmosfera misto, friendly staff. Mai venim!

Claudiu Oboroceanu
7 octombrie 2018 16:07

It was a interesting and nice place that brought back good memories from childhood
Sursa: Google

Suzana G.
27 iunie 2017 23:25

Very friendly staff. The prices are middle and the desert was very delicious. I would like to come back here because it's a very special place. The menu is funny writted. And they have a real functional old public phone outside on the terrace: )
Sursa: Google

Rareş-Andrei Mateizer
22 ianuarie 2018 15:34

Very beautiful 80-90's style decorations and tasty food
Sursa: Google

Alex Bălan
1 octombrie 2017 18:38

Friendly staff, excellent food and good prices. Also, this place brings back memories with its design.
Sursa: Google

Andrei Lenard
16 martie 2017 09:57

Great view (in the summer, on the terrace) and great food combinations! The door is a bit hard to find, but once you are there, it's lovely
Sursa: Google