Prato


3,9 / 11 voturi
Strada Michael Weiss 11, Brașov
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Prato

Restaurantul PRATO, situat in centrul vechi al Brasovului, pastreaza aroma si farmecul locului si va ofera un bogat meniu cu specific mediteranean acompaniat de vinuri din podgorii romanesti si internationale.

Toate preparatele noastre sunt realizate de o echipa de maestri bucatari care pune mare suflet incepand cu alegerea celor mai bune ingrediente provenite din surse sigure si verificate. Astfel optam pentru cele mai proaspete legume, fructe aromate, branzeturi gustoase, o carne frageda, care imbinate ne ajuta sa cream si desavarsim pentru dvs savuroase meniuri alcatuite din salate, supe, paste, preparate din carne si peste precum si cele mai delicioase torturi si prajituri.


Va asteptam

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Prato"

Păreri despre "Prato"

D Diana
21 iulie 2019 20:49 Rezervat în data de 21 iulie 2019 prin ialoc.ro

Calitatea serviciilor a scăzut ! Personal neatent la nevoile clienților! In afara de faptul ca a adus pe masa preparatele comandate inițial , ospătarul nu a mai trecut pe la masa pana la final când am cerut nota de plata ( te așteptai sa iti recomande un desert, poate mai doreai ceva de băut , sa se intereseze cum este preparatul .... nimic !) Gustarea din partea casei , acele măsline cu pâine : pe anumite mese da, pe altele nu : penibil ! Pe terasa in anumite momente nu se poate lua prânzul din cauza căldurii , iar in interior muzica nu iti permite sa porți o Conversație la masa . cu părere de rău constat asta după ce timp de 3 ani am fost clienți fideli

M Miruna
3 decembrie 2017 00:10 Rezervat în data de 2 decembrie 2017 prin ialoc.ro

Servirea a fost dezamagitoare.. De la un astfel de restaurant aveam asteptari mai mari. Domnul Silviu a avut grija sa ne faca o experienta foarte neplacuta. Pe langa servirea proasta, mancarea a venit rece si remarca mea in legatura cu asta nu a primit nici macar scuze din partea personalului. Dar supa a fost perfecta. In cazul ca veti avea curajul sa mergeti la acest restaurant va recomand cu placere supa de peste sau de rosii.

B Bogdan
14 iunie 2017 22:07 Rezervat în data de 13 iunie 2017 prin ialoc.ro

Mancare excelenta, atmosfera buna , ospatarii sub nivelul locatiei.

François Mayrand
18 august 2019 08:39

Very nice and modern atmosphere. Excellent service and understanding of children. The food was a bit more expensive but a cut above any other restaurant we have been to in Romania. I definitely recommend it. A white Romanian wine we tried was amazing.
Sursa: Google

Shiri Chen
12 august 2019 21:53

It's the second time we eat here, and it is as good as we remembered from last year. Very good food, great service, and good atmosphere. You should make a reservations in advance.
Sursa: Google

Andrei H. Radu
28 iulie 2019 01:21

The waiters are very kind, being implicated in how you experience their restaurant by advicing you what would be the best to order by your taste also having you taste something from the house. The environment is luxurious and very clean. From all the restaurants in the old center this is the best if you want to have a good, nice and peacefully time among your companions.
Sursa: Google

Rami Segal
2 august 2019 23:31

Wonderful place. Great service. Amazing wine and beautiful atmosphere. Loved every bit.
Sursa: Google

Roberto Rotariu
20 august 2019 19:38

Excellent food, great service and really good value for money. Don't even hesitate.
Sursa: Google