Dodo Pizza

Bulevardul Gării 1, Brașov
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Dodo Pizza

Dodo Pizza este o retea de pizzerii neobisnuite.

Bucataria pentru noi este Templul Curateniei - avem zeci de standarde de la bonete pentru personal pana la procedura spalarii si a dezinfectarii navetelor de aluat. Si niciodata nu ne plictisim sa le respectam, zi de zi.

Suntem deschisi: oricine poate vedea imagini live direct de camera web din bucatarie, organizam permanent excursii Clientilor nostri in toata pizzeria, orcine se poate convinge de conditiile noastre de lucru.

Suntem aproape: rezolvam orice problema, nu vom sterge niciodata comentariile negative, ci vom rezolva fiecare problema.

Garantam calitatea: atat prin folosirea celor mai bune ingrediente, respectarea termenelor de valabilitate cat si prin livrarea prompta.

Regula de Aur: "45 minute sau pizza gratis" nu este marketing, chiar functioneaza. In cazul in care intarziem, Clientul va primi pizza gratis din partea noastra.

Si in primul rand - avem cea mai buna si gustoasa pizza, abia asteptam sa Va convingem :)

Fiti aproape :)

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Dodo Pizza"

Program

Luni - Duminică
08:30 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre "Dodo Pizza"

Daniel Chang
12 iunie 2018 22:51

Good pizza place. My son like this place. the staff seems respectful. The service is clean and fast. Just pizza size look smaller than before. I don't know it is just feeling or not. :) Taste good!
Sursa: Google

Iosif Zamfirescu
12 octombrie 2018 09:33

Good, affordable and fast prepped food. I like their delivery policy, 45 minutes or it's free.
Sursa: Google

Sangini Singh
30 august 2018 14:37

Love the pizzas. Nice casual place. Highly recommended
Sursa: Google

Pap Zoli
15 octombrie 2018 10:08

Pentru un sandwich simplu, am stat 50 + minute, deși mi-au zis ca în 15 minute e gata. Ce e mai trist, e ca anul trecut am pățit la fel, tot după un sandwich am stat foarte mult timp. Când am întrebat de ce durează asa mult, surpriza, comanda nu o fost trimisă .
Sursa: Google

John C
26 august 2018 11:35

Great place for a tasty pizza.. and lovley coffee by the way.
Sursa: Google