Restaurant La Vela


3,4 / 2 voturi
Aristide Demetriade 1, Timișoara
Rezervă o masă online

Preț Premium

Rezervă gratuit o masă la Restaurant La Vela

La cinci minute de centrul Timisoarei, in perimetrul Iulius Mall, la parter, in dreapta, se afla restaurantul cu specific italian „ la Vela ”. Cei care îi vor trece pragul vor avea posibilitate de a gusta „ o parte din savoarea Italiei”. Localul a fost inaugurat in anul 2005, fiind pana in prezent, singurul restaurant din Iulius Mall Timisoara.

Reamenajat in 2015 cu mult rafinament, localul pune accent pe calitatea serviciilor, începand cu ambianta, pregatirea speciala a personalului, pana la calitatea produselor aduse special din Italia ( preparate in bucataria la vedere, condusa de renumitul maestru bucatar sef Giacomo Lippi.

Unitate moderna, cu o capacitate de 100 de locuri in incinta ( plus terasa in sezonul cald), ofera clientilor posibilitatea de a petrece clipe de relaxare într-un cadru adecvat, si de a gusta specialitati gastronomice italiene preparate dupa retete originale, de la antipasti calde si reci, salate, supe, primi piatti, secondi piatti din peste si carne, pana la pizza coapta pe vatra si deserturi savuroase, la preturi accesibile, alaturi de toata gama de bauturi racoritoare si alcoolice, (oferta incluzand si vinuri de la renumite case italiene)

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Restaurant La Vela"

Program

Luni - Duminică
12:00 - 00:00

Caracteristici

Păreri despre "Restaurant La Vela"

Constantin Florescu
10 septembrie 2019 20:02

Nice staff and very good food.
Sursa: Google

Bianca Isac
5 martie 2019 13:59

Most of the time I had daily menus. I cannot complain, the food is well cooked and ingredients are carefully selected. Not exactly cheap, but I'd say it is worth the money.
Staff is polite and they are careful not to make you wait too much.
Sursa: Google

Monica Ungureanu
30 iunie 2018 13:36

I have ordered lamb with cabbage salad, received a retired sheep with unwashed unseasoned cabbage, price 70 RON; went upstairs at Iulius Mall and got an amazing cabbage salad with well seasoned meat from a Turkish fast food place, price 18 RON. So, I would say this restaurant is okay only if you’re on a diet.
Sursa: Google

Elena Bogosel
24 septembrie 2018 21:50

Good food, professional services. Desert is fabulous.
Sursa: Google

Werner Banyacskay
15 mai 2018 23:42

Good food, nice people.
Sursa: Google

Localuri din apropierea "Restaurant La Vela"