Pizza Yummy

Strada Dacilor 25, Timișoara

Preț Accesibil

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Pizza Yummy

Pizza Yummy este un restaurant localizat la adresa Strada Dacilor numărul 25. Deschis de Luni până Vineri între orele 09:00 - 22:00, cu excepția zilelor de Sâmbătă și Duminică când este închis.

La Pizza Yummy te poți bucura de unele din cele mai bune preparate cu specific italian sau vegetarian.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Pizza Yummy"

Program

Luni - Vineri
09:00 - 22:00
Sâmbătă - Duminică
Închis

Caracteristici

Păreri despre "Pizza Yummy"

Timut Sergiu
15 octombrie 2017 10:08

Nice place and lovely owners! The Calzone is great here!
Sursa: Google

Modroiu Madalina
17 martie 2018 18:02

Am comandat, mi s-a spus timp de livrare 1h30, dupa 2 ore de asteptat am sunat si mi s-a spus ca o sa mai dureze inca 1h30.
Sursa: Google

Ocsi Csiki
3 august 2016 12:31

M-au dezamagit, incep sa faca rabat la calitate, la inceput mancarea era mai buna si mai proaspata, azi am comandat snitel din piept de pui si vad ca incep sa faca din preparate congelate, carnea este uscata, se vede ca a fost congelata multa vreme, am mai comandat alta data si cascaval pane , aceeasi poveste. Am adaugat si o poza.

Revin cu alta recenzie : Dupa ce am adaugat prima recenzie au imbunatatit un pic serviciile, dar vad ca iar incep sa faca rabat la calitate, ingrediente ieftine cu gust ciudat, Am comandat astazi pizza iar pe langa faptul ca au pus cascaval cu zgarcenie mai si are un gust ciudat. Cu greu am mancat 2 felii. Pacat de aceasta firma care a pornit candva cu dreptul, despre care am avut numai cuvinte de lauda , daca o tineti tot asa piedeti clientii. PACAT
Sursa: Google

Andrei Talpos
24 noiembrie 2016 14:18

Mancare simpla si gustoasa
Sursa: Google

Marcel Lepadatu
4 martie 2015 22:37

Recomand tututor celor pofticiosi! Am mancat si pizza dar si meniul zilei. Totul ce am incercat eu pana acum este foarte bun. La mancarea gatita primesti paine facuta pe loc. Geniali! Bravo, tineti-o tot asa!
Sursa: Google