Cumpără un card cadou 🎁 | #SusținemAfacerileMici #SusținemAfacerileMici 🎁

Pizza Yummy

Strada Dacilor 25, Timișoara

Preț Accesibil

Rezervă gratuit o masă la Pizza Yummy

Pizza Yummy este un restaurant localizat la adresa Strada Dacilor numărul 25. Deschis de Luni până Vineri între orele 09:00 - 22:00, cu excepția zilelor de Sâmbătă și Duminică când este închis.

La Pizza Yummy te poți bucura de unele din cele mai bune preparate cu specific italian sau vegetarian.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Pizza Yummy"

Program

Luni - Vineri
09:00 - 22:00
Sâmbătă - Duminică
Închis

Caracteristici

Păreri despre "Pizza Yummy"

Doar clienții care au rezervat o masă la "Pizza Yummy" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

Lucian
29 iulie 2019 13:38

Don't remember anything good.
Sursa: Google

Timut
15 octombrie 2017 10:08

Nice place and lovely owners! The Calzone is great here!
Sursa: Google

Öcsi
3 august 2016 12:31

M-au dezamagit, incep sa faca rabat la calitate, la inceput mancarea era mai buna si mai proaspata, azi am comandat snitel din piept de pui si vad ca incep sa faca din preparate congelate, carnea este uscata, se vede ca a fost congelata multa vreme, am mai comandat alta data si cascaval pane , aceeasi poveste. Am adaugat si o poza.

Revin cu alta recenzie : Dupa ce am adaugat prima recenzie au imbunatatit un pic serviciile, dar vad ca iar incep sa faca rabat la calitate, ingrediente ieftine cu gust ciudat, Am comandat astazi pizza iar pe langa faptul ca au pus cascaval cu zgarcenie mai si are un gust ciudat. Cu greu am mancat 2 felii. Pacat de aceasta firma care a pornit candva cu dreptul, despre care am avut numai cuvinte de lauda , daca o tineti tot asa piedeti clientii. PACAT
Sursa: Google

Andrei
24 noiembrie 2016 14:18

Mancare simpla si gustoasa
Sursa: Google

Cristi
28 martie 2018 14:26

Si astazi ca de absolut fiecare data, dau un timp de livrare si intarzie cu intre 40 si 60 de minute. Mereu se scuza cu faptul ca este trafic, si ca au mult de lucru. Am sunat la ei inainte sa fac comanda pentru a ma asigura de timpul de livrare, dar bineinteles ca au mintit ca de fiecare data. Ultima comanda pe care o fac, nu le pasa sa-si pastreze clientii, ci doar sa mai faca o vanzare. Nu recomand sa comandati de la acest local!
Sursa: Google