La Renaissance

Strada Lacului 1, Timișoara
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la La Renaissance

Fie ca vizitati orasul in interes de afaceri, fie ca doriti sa cunoasteti mai bine orasul, Restaurantul - Pizzerie "La Renaissance" va ofera o ambinata placuta si comfortabila situata pe singurul lac din Timisoara.

Pentru amintiri de neuitat si momente de care va veti aminti mereu va asteptam pe terasa noastra, unde privelistea este minunata, situata chiar deasupra lacului. Am reunit toate ingredientele succesului: locatie uimitoare, servire ireprosabila, personal calificat si profesionist si meniu diversificat.

Pe scurt, dispune de o trerasa cu 70 de locuri, o cavenea cu peste 30 de locuri, un restaurant + separeu, o gradina cu un cort amenajat cu 25 de locuri + loc de joaca pentru copii si un foisor inchis cu 25 de locuri.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "La Renaissance"

Păreri despre "La Renaissance"

Sida C.
8 august 2019 19:27

Good food in a nicely located restaurant, near a small lake in busy Timisoara. Nice staff, clean place and interesting prices.
Sursa: Google

Andreea Farcas
19 aprilie 2019 09:43

Nice enough location with a large lake side terrace (even though the lake itself doesn't offer any significant view). The food and service, however, were EXCELLENT! Everything we (5 people) ordered was delicious and looked great, the staff was courteous and attentive! Would absolutely recommend!
Sursa: Google

Florin G
21 iulie 2019 20:11

Great place for eating or drinking with friends, family or yourself.
Sursa: Google

Ramona Novotni
10 iunie 2019 18:06

nice view and nice staff
Sursa: Google

Ovidiu Marta
5 aprilie 2019 22:00

Nice environment good food a bit slow service
Sursa: Google