La Renaissance

Strada Lacului 1, Timișoara

Rezervă gratuit la La Renaissance

Fie ca vizitati orasul in interes de afaceri, fie ca doriti sa cunoasteti mai bine orasul, Restaurantul - Pizzerie "La Renaissance" va ofera o ambinata placuta si comfortabila situata pe singurul lac din Timisoara. Pentru amintiri de neuitat si momente de care va veti aminti mereu va asteptam pe terasa noastra, unde privelistea este minunata, situata chiar deasupra lacului. Am reunit toate ingredientele succesului: locatie uimitoare, servire ireprosabila, personal calificat si profesionist si meniu diversificat. Pe scurt, dispune de o trerasa cu 70 de locuri, o cavenea cu peste 30 de locuri, un restaurant + separeu, o gradina cu un cort amenajat cu 25 de locuri + loc de joaca pentru copii si un foisor inchis cu 25 de locuri.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "La Renaissance"

Păreri despre "La Renaissance"

Doar clienții care au rezervat o masă la "La Renaissance" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

Marina
26 august 2020 21:53

Great place and you have the lake nearby
Sursa: Google

Gecse
3 octombrie 2020 22:54

Excelent place with a view, great service, great food! Strongly recomend!
Sursa: Google

vanilla
30 octombrie 2020 15:05

New menu is awsome
Sursa: Google

Andreea
19 aprilie 2019 09:43

Nice enough location with a large lake side terrace (even though the lake itself doesn't offer any significant view). The food and service, however, were EXCELLENT! Everything we (5 people) ordered was delicious and looked great, the staff was courteous and attentive! Would absolutely recommend!
Sursa: Google

Sida
8 august 2019 19:27

Good food in a nicely located restaurant, near a small lake in busy Timisoara. Nice staff, clean place and interesting prices.
Sursa: Google