Biofresh

Strada Francesco Griselini 2, Timișoara

Preț Moderat

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Biofresh

Pentru amatorii de delicateturi si mancaruri fine pregatite cu maiestrie si voie buna,pentru cei care tanjesc dupa o experienta culinara care sa le incante papilele gustative,pentru cei care considera un stil de viata sanatos prioritar dar si pentru cei care vor sa se revigoreze dupa o plimbare ostenitoare si sa-si recapete forta cu o gustare rapida,amalgam de vitamine si nutrienti hranitori, BIOFRESH isi asterne scaunele si masutele pazite de umbrelute si le ofera un loc de poposit unde soarele sa le mangaie chipurile.
Abia la 22:00 vine mos Ene pe la gene,pana atunci va asteptam cu meniu vegetarian si cu unul raw vegan si prajiturelele noastre fructate dar si cele mangaiate de valuri de ciocolata vor incerca sa va ademeneasca din vitrina.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Biofresh"

Program

Luni - Vineri
10:00 - 22:00
Sâmbătă - Duminică
12:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre "Biofresh"

Marius Borca
18 iulie 2018 20:35

Good food and variety in the menu. As of July 2018 it seems to be the only dedicated Vegan place in Timișoara! Quite a few items contain honey.
Sursa: Google

Mircea Marin
9 iunie 2018 16:48

Amazing choice of dishes, from soups to starters, salads and mains, deserts and drinks, all vegan or vegetarian. The service was great, friendly and helpful and the prices more than fair for what you get. A definite recommendation!
Sursa: Google

Someone Sometimes
11 august 2018 19:34

Tasty food, good service, big portions
Sursa: Google

Milena Scano
10 septembrie 2018 12:16

A good place to eat healthy food
Sursa: Google

Ceausu Raluca
30 aprilie 2018 01:08

The food is ok, could be much tastier. Some different dishes have the same taste. Good service. Good lemonade.
Sursa: Google