Restaurant Capitolium
In anul 1999 luna aprilie cind am deschis restaurantul Capitolium am oferit clientilor nostri preparate unicat in Oradea , realizate de Gere Francisc dupa retete proprii sau culese din bucataria maghiara . Cartofii aurii s-au facut in premiera la Oradea in bucataria “Capitolium” , la fel sa intimplat si in cazul muschiului de vita “Capitolium” , ciolanului “Capitolium’', tochitura “Capitolium “, pui cu telina , muschiulet de porc Bistro , curcan ‘‘Capitolium’’ , cartofii ‘‘Capitolium’’ , supa ragu de pui a ‘la Miska etc… Am atras clientela si cu preparate traditionale unguresti , existente in retetar , dar care nu s-au gasit in acel moment in meniurile restaurantelor oradene. Printre acestea amintim; Bakonyi, papricas de pui, hetvezer tokay, muschi de vita Budapest, csusza, ciuperci tiganesti, somloi galuska, ceafa tiganeasca etc.. Reteta noastra de succes a fost una simpla; seriozitate, respectul pentru client si raportul calitate/pret.
Program
- Luni - Duminică
- 12:00 - 23:00