Graf Restaurant & Pizzerie

0,0 / 2 voturi
Preț Moderat
Internațională
Strada Barbu Stefanescu Delavrancea 3, Oradea

Graf Restaurant & Pizzerie

0,0 / 2 voturi
Preț Moderat
Internațională
Strada Barbu Stefanescu Delavrancea 3, Oradea
Rezervă o masă online
Ne-am redeschis, spre tine, din dorința de a face în continuare lucrurile la fel de bine. De data aceasta, cu o nouă identitate: Restaurant & Pizzerie. Restaurantul a rămas în aceeași locație, cea de pe Strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, cu același orar cu care clienții au fost deja obișnuiți, aducând câteva elemente de noutate care se vor regăsi atât în meniu, cât și în deschiderea către clienți. Singura schimbare substanțială este schimbarea denumirii restaurantului din Restaurant MEATic în Graf Restaurant & Pizzerie, reiterând astfel prima denumire pe care a avut-o restaurantul nostru. În noul meniu se găsesc peste 40 de preparate gătite cu ingrediente de cea mai bună calitate, ingrediente pe care restaurantul le procură direct de la sursă, având o relație apropiată cu producătorii. Diversitatea cu care a fost creat noul meniu cuprinde câteva din preparatele preferate ale clienților fostului Graf și ale restaurantului MEATic, cu mențiunea că sunt la un cost mult mai accesibil și puse în valoare printr-o nouă abordare. Un alt element de noutate, este dat de varietatea pe care oaspeții o pot găsi în meniul de vinuri. „Se dorește, în principal, promovarea vinurilor românești, dar există și posibilitatea de a servi și alte vinuri internaționale”, explică Sebastian Mușcaș, managerul restaurantului. Întreaga echipă Graf este certificată WSET (WSET - este lider mondial în programele educaţionale de calificare în lumea vinurilor şi a spirtoaselor), astfel că veți putea primi recomandări calificate pentru asocierea vinurilor cu preparatele culinare.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Graf Restaurant & Pizzerie"

Program

Luni - Duminică
12:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre Graf Restaurant & Pizzerie

0,0 / 2 voturi
Doar clienții care au rezervat o masă la "Graf Restaurant & Pizzerie" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

L Leo
19 mai 2022 07:40 Rezervat în data de 18 mai 2022

C Cristian
24 aprilie 2022 01:09 Rezervat în data de 23 aprilie 2022

La inceput am fost putin reticenti deoarece meniul este foarte stufos si experienta ne-a invatat ca de obicei nu este un semn bun, dar tot ce am comandat a fost foarte bun si servirea a fost ireprosabila.
Mentiune speciala pentru obrajorii de vita si cele 3 piureuri.

Dana
28 august 2021 10:16

The only reason why I give one star is because I cannot put zero stars. We went there for my fiancee's birthday, we waited 2 hours for our food - it didn't come - we had to leave hungry and completely disappointed. I couldn't have chosen a worse restaurant to take him to... I am so sad I thought this was a good restaurant...it ruined his birthday.
Sursa: Google

Robert
21 martie 2022 10:50

Great experience! Excellent food, elegant location, nice atmosphere. The service is above average, same are the prices. I do recommend!
Sursa: Google

Szalma
6 iulie 2021 00:16

Delicious food! Very friendly staff! Great place! Make a visit and see, you won't regret it!
Sursa: Google

Ovidiu
21 februarie 2022 16:58

Great food and great experience overall. The drinks were some of the best I ever had.
Sursa: Google

Cristian
9 noiembrie 2021 14:18

Pizza in Oradea = Graf Restaurant
By far the best pizza, perhaps in the entire region! Impeccable service, friendly personnel, nice environment and local craft beer 🍻
Sursa: Google