Roots

Roots nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
Preț Moderat
Americană
Bulevardul Eroilor 4, Cluj

Roots

Preț Moderat
Americană
Bulevardul Eroilor 4, Cluj
Roots nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
Conceptul ROOTS propune o explorare a originilor în căutarea gusturilor autentice, celebrând două lumi complexe și fascinante: lumea cafelei și lumea vinului. Astfel, ROOTS – Urban Tastery devine spațiul de expresie al artizanilor gustului – atât producători români, cât și internaționali și, totodată, locul de întâlnire al iubitorilor de bunătăți. Coffee-shop pe timp de zi Pasionații cafelei pot alege din trei blend-uri diferite, cu cafea prăjită la Origo. • Confort Blend sau blend-ul casei, cu un profil aromatic bine balansat; • Single Origin Blend, însemnând diverse origini din Africa și America Centrala, selecționate de prăjitor, care se schimbă în funcție de perioada recoltei; • Microlot, reprezentând cafele din loturi foarte mici, boabe pe care barista le caută pentru a le folosi la competiții. De asemenea, iubitorii de cafea vor putea experimenta gustul variat al cafelei de specialitate și prin metode inedite de brewing, precum: Chemex, Syphon Coffee, V60, AeroPress. Pentru un plus de energie creativă, selecția de fresh-uri și limonade naturale cuceresc atât prin simplitate, dar și prin combinații delicioase. Wine & Tapas bar pe timp de seară Seara, selecția de vinuri strălucește pe măsura așteptărilor. În meniul ROOTS, atenția la detaliu, măiestria și pasiunea poartă numele producătorilor locali – crame autohtone care impresionează prin calitatea gustului și prin soiurile românești. Lista vinurilor de calitate continuă și cu nume internaționale, dintre cele mai renumite și premiate la ora actuală, apreciate pentru profilul lor unic. Pentru că arta degustării nu ar fi completă fără specialitățile care îmbogățesc experiența vinului, profilurile variate ale acestuia se dezvăluie cel mai bine în cadrul pairing-urilor cu brânzeturi. Tapas iau astfel forma brânzeturilor românești, italienești sau franțuzești și a unor gustări cu ingrediente proaspete, pregătite în bucătăria proprie.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Roots"

Program

Luni - Vineri
07:30 - 23:30
Sâmbătă
09:00 - 23:30
Duminică
09:00 - 17:00

Caracteristici

Păreri despre Roots

Doar clienții care au rezervat o masă la "Roots" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

Dana
2 ianuarie 2021 18:11

Depends a lot on what you're searching for. We have particularly sensitive "taste buds" and would travel for a great coffee (i. e. We know how a specialty coffee gets its score, what the SCA is, we even did some SCA courses, etc), so take this review with that in mind please.

We tried the latte 3 times (both milk & alternative milk), the matcha latte and the pasteis de nata.

The matcha latte was ok. The latte was drinkable (but nothing special) 2 times and 1 time I took a sip and threw it away.

The pasteis de nata were edible, but disappointing: cooked in such a way that the egg cream had a "cooked egg" / omletty texture.
Sursa: Google

Mihai
30 mai 2021 12:49

Great place for a morning nibble & coffee!
Sursa: Google

Denisa
5 septembrie 2020 20:31

Great coffee, fast service and cozy place. Came here twice during our 2day stay. Totally recommend!
Sursa: Google

Alin
8 septembrie 2020 11:19

Tasty food, the waiter was nice. The coffee not that good. Overall is ok. I'll take breakfast again here for sure.
Sursa: Google

Simona
9 august 2020 12:03

Located in a lovely private venue. Attenive and friendly staff.
The food was just amazing, we'll definitely come back😊
Thank you Roots, for a nice experience😊
Sursa: Google