Roots

Roots nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
Preț Moderat
Americană
Bulevardul Eroilor 4, Cluj

Roots

Preț Moderat
Americană
Bulevardul Eroilor 4, Cluj
Roots nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
Conceptul ROOTS propune o explorare a originilor în căutarea gusturilor autentice, celebrând două lumi complexe și fascinante: lumea cafelei și lumea vinului. Astfel, ROOTS – Urban Tastery devine spațiul de expresie al artizanilor gustului – atât producători români, cât și internaționali și, totodată, locul de întâlnire al iubitorilor de bunătăți. Coffee-shop pe timp de zi Pasionații cafelei pot alege din trei blend-uri diferite, cu cafea prăjită la Origo. • Confort Blend sau blend-ul casei, cu un profil aromatic bine balansat; • Single Origin Blend, însemnând diverse origini din Africa și America Centrala, selecționate de prăjitor, care se schimbă în funcție de perioada recoltei; • Microlot, reprezentând cafele din loturi foarte mici, boabe pe care barista le caută pentru a le folosi la competiții. De asemenea, iubitorii de cafea vor putea experimenta gustul variat al cafelei de specialitate și prin metode inedite de brewing, precum: Chemex, Syphon Coffee, V60, AeroPress. Pentru un plus de energie creativă, selecția de fresh-uri și limonade naturale cuceresc atât prin simplitate, dar și prin combinații delicioase. Wine & Tapas bar pe timp de seară Seara, selecția de vinuri strălucește pe măsura așteptărilor. În meniul ROOTS, atenția la detaliu, măiestria și pasiunea poartă numele producătorilor locali – crame autohtone care impresionează prin calitatea gustului și prin soiurile românești. Lista vinurilor de calitate continuă și cu nume internaționale, dintre cele mai renumite și premiate la ora actuală, apreciate pentru profilul lor unic. Pentru că arta degustării nu ar fi completă fără specialitățile care îmbogățesc experiența vinului, profilurile variate ale acestuia se dezvăluie cel mai bine în cadrul pairing-urilor cu brânzeturi. Tapas iau astfel forma brânzeturilor românești, italienești sau franțuzești și a unor gustări cu ingrediente proaspete, pregătite în bucătăria proprie.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Roots"

Program

Luni - Vineri
07:30 - 17:00
Sâmbătă - Duminică
09:00 - 17:00

Caracteristici

Păreri despre Roots

Doar clienții care au rezervat o masă la "Roots" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

Chenxiao
12 decembrie 2021 22:49

Really nice choice for having brunch.

They have savoury and sweet options.

The tea can be refilled which is great.

The place has limited places though (around 5 tables only).

Really cozy cafe, recommended!
Sursa: Google

Paula
16 decembrie 2021 15:44

Lovely spot for brunch!
All their in-house options are amazing (the cold brew lemonade is a must), their staff is friendly and the overall atmosphere is cozy.
Sursa: Google

Diana
28 noiembrie 2021 10:11

Great coffee, really appreciated that they are open from 9 a.m., while most other coffee shops nearby open at 10.
Sursa: Google

Alex
30 noiembrie 2021 10:48

Small but cozy. Here you can find the best pancakes in Cluj, the staff is very friendly and also the coffee it is amazing.
Sursa: Google

Toth
5 august 2021 14:52

I used to like it... Now it´s understaffed and the quality of service cannot be kept at high level anymore. The owner is to blame. It´s a pity.
Sursa: Google