Roots

Roots nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
Preț Moderat
Americană
Bulevardul Eroilor 4, Cluj

Roots

Preț Moderat
Americană
Bulevardul Eroilor 4, Cluj
Roots nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
Conceptul ROOTS propune o explorare a originilor în căutarea gusturilor autentice, celebrând două lumi complexe și fascinante: lumea cafelei și lumea vinului. Astfel, ROOTS – Urban Tastery devine spațiul de expresie al artizanilor gustului – atât producători români, cât și internaționali și, totodată, locul de întâlnire al iubitorilor de bunătăți. Coffee-shop pe timp de zi Pasionații cafelei pot alege din trei blend-uri diferite, cu cafea prăjită la Origo. • Confort Blend sau blend-ul casei, cu un profil aromatic bine balansat; • Single Origin Blend, însemnând diverse origini din Africa și America Centrala, selecționate de prăjitor, care se schimbă în funcție de perioada recoltei; • Microlot, reprezentând cafele din loturi foarte mici, boabe pe care barista le caută pentru a le folosi la competiții. De asemenea, iubitorii de cafea vor putea experimenta gustul variat al cafelei de specialitate și prin metode inedite de brewing, precum: Chemex, Syphon Coffee, V60, AeroPress. Pentru un plus de energie creativă, selecția de fresh-uri și limonade naturale cuceresc atât prin simplitate, dar și prin combinații delicioase. Wine & Tapas bar pe timp de seară Seara, selecția de vinuri strălucește pe măsura așteptărilor. În meniul ROOTS, atenția la detaliu, măiestria și pasiunea poartă numele producătorilor locali – crame autohtone care impresionează prin calitatea gustului și prin soiurile românești. Lista vinurilor de calitate continuă și cu nume internaționale, dintre cele mai renumite și premiate la ora actuală, apreciate pentru profilul lor unic. Pentru că arta degustării nu ar fi completă fără specialitățile care îmbogățesc experiența vinului, profilurile variate ale acestuia se dezvăluie cel mai bine în cadrul pairing-urilor cu brânzeturi. Tapas iau astfel forma brânzeturilor românești, italienești sau franțuzești și a unor gustări cu ingrediente proaspete, pregătite în bucătăria proprie.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Roots"

Program

Luni - Vineri
07:30 - 17:00
Sâmbătă - Duminică
09:00 - 17:00

Caracteristici

Păreri despre Roots

Doar clienții care au rezervat o masă la "Roots" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

Ivan
10 august 2021 23:28

Need some solid veg and caffeine? Friend, what a cafe! They’re lovely and make a damn tasty avocado toast. Also, they’ve got a cool playlist and a good bathroom. AND A GOOD VIBE.
Sursa: Google

Gabriel
12 septembrie 2021 22:40

Closes at 5pm, floor in not straight everything is at an angle, bad for back. Food is good.
Sursa: Google

Toth
5 august 2021 14:52

I used to like it... Now it´s understaffed and the quality of service cannot be kept at high level anymore. The owner is to blame. It´s a pity.
Sursa: Google

Ruxandra
25 iulie 2021 12:49

Amazing coffee, food and staff. Will definitely return!
Sursa: Google

Julian
27 iulie 2021 13:38

Cozy place for a good coffee in the center of Cluj ☕️
Sursa: Google