Napoca 15 - închis temporar
Napoca 15 - închis temporar
0,0 / 1 votRestaurantul Napoca 15 este una dintre nestematele ascunse ale Clujului, un loc marcat prin frumuseţe, stil şi rafinament. Imobilul, restaurat recent, păstrează intactă atmosfera de odinioară iar restaurantul încântă prin liniştea, farmecul, meniul şi lista sa de vinuri alese. Pentru evenimente, Napoca 15 poate acomoda până la 180 de persoane într-un spaţiu foarte modular care se adaptează oricărei situaţii. O zi de naştere între 20-30 de prieteni poate fi găzduită în cafenea. Pentru o masă festivă, restaurantul vă pune la dispoziţie 40 de locuri într-un decor plin de rafinament. Întreg parterul, împreună cu terasa interioară de încă 30 de locuri, poate găzdui orice eveniment monden sau corporate iar mansarda este locul ideal pentru evenimentele private de până la 80 de invitaţi. Oferta de catering, marcată prin calitate şi prezentare ireproşabilă, este întotdeauna dezvoltată împreună cu dumneavoastră, în funcţie de eveniment. Toate spaţiile interioare dispun de aer condiţionat iar terasa de încălzire pentru sezonul de primăvară şi toamnă.
Program
- Luni - Duminică
- 09:00 - 00:00
Caracteristici
Păreri despre Napoca 15
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.
I first tried to order lasagna, but they didn't have, so I took some pasta, which was prepared with a lot of oil. The steak was ok.
Sursa: Google
Cozy restaurante with various spaces to eat. An interesting variety on the menu and good service.
Sursa: Google
Had breakfast there. Really delicious omelette and creamy cappuccino. The staff was very pleasant, wore masks and gloves. The interior terrace looks like an Italian one. I was very pleased by the whole service
Sursa: Google
This place is a bit bipolar. They try to be fancy and offer an upscale atmosphere. The waiters cetainly try to promote it that way but the food doesn't really hold up to the facade. It's not bad it's just that the ingredients are not always the best quality and it shows in the more demanding dishes.
Sursa: Google