Hash Bar


0,0 / 1 vot
Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu 43A, Cluj
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Hash Bar

HASH porneste de la o idee si traire simpla - dorinta de a aduna sub umbrela aromata a unei cafele pasiunile nuantate a celor din Cluj Napoca. Locatia este menita sa devina atat o oaza underground artistica, cat si o rafala de aer proaspat in marea diversa de localuri clujene.
HASH inglobeaza in structura sa elemente minimaliste, devenind in final ceea ce vrei tu sa fie: il poti privi ca pe un Hub in miniatura, in care fiecare face click dupa programarea sa proprie, iar codul rezultat (sau povestile interminabile de la initiala cafea) va fi un murmur general placut.
Arta va fi aici ca la ea acasa. Locatia va sustine spiritul tanar si nonconformist, tineri artisti si initiative sincere si neconditionate. Locatia ofera la etaj un univers paralel (la propriu), spatiu in care se vor desfasura expozitii de arta, proiectii, lansari de carte, auditii in premiera, sau petreceri. HASH se vrea a fi un Habitat ce se va mula pe langa curiozitatile spontane ale celui ce isi deschide urechile, orizonturile si papilele gustative.
HASH este un concept de sine statator, ce are nevoie de verva, pasiune si viata pentru a creste. Am creat un reper geografic palpabil in care sa incepem scrierea unei noi carti. Restul depinde de tine, cel ce ne vei calca pragul si iti vei lasa inhibitiile muzicale la usa.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Hash Bar"

Program

Luni - Vineri
09:00 - 00:30
Sâmbătă
12:00 - 00:30
Duminică
12:00 - 00:00

Caracteristici

Păreri despre "Hash Bar"

Oana Tosa
17 noiembrie 2018 09:13

Good selection of rock and alternative music (mostly 90s, 2000s), basic drinks menu, friendly staff- not too big and not too loud, perfect for a night out with friends if you also want to have a conversation.
Sursa: Google

Maria Mihaltan
16 iulie 2018 15:13

It has a nice terrace, fresh beer and good cocktails. I was here 2 times and I liked it. I'd go again.
Sursa: Google

Vladareanu Istvan
19 iulie 2018 19:56

Awesome music, good drinks, cool people. Highly recommended :)
Sursa: Google

Gaspar Radu
31 martie 2018 15:27

Frequently filled with students as it's on the campus. Has really low prices for all items on the menu. Relatively small but it's nice and cosy with polite staff. They also allow board games so it's perfect for a game night out. Sitting on the terrace is also an option.
Sursa: Google

raptorus1984
11 noiembrie 2018 16:16

Nice place, nice people! :)
Sursa: Google