Hash Bar


4,3 / 1 vot
Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu 43A, Cluj
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Hash Bar

HASH porneste de la o idee si traire simpla - dorinta de a aduna sub umbrela aromata a unei cafele pasiunile nuantate a celor din Cluj Napoca. Locatia este menita sa devina atat o oaza underground artistica, cat si o rafala de aer proaspat in marea diversa de localuri clujene.
HASH inglobeaza in structura sa elemente minimaliste, devenind in final ceea ce vrei tu sa fie: il poti privi ca pe un Hub in miniatura, in care fiecare face click dupa programarea sa proprie, iar codul rezultat (sau povestile interminabile de la initiala cafea) va fi un murmur general placut.
Arta va fi aici ca la ea acasa. Locatia va sustine spiritul tanar si nonconformist, tineri artisti si initiative sincere si neconditionate. Locatia ofera la etaj un univers paralel (la propriu), spatiu in care se vor desfasura expozitii de arta, proiectii, lansari de carte, auditii in premiera, sau petreceri. HASH se vrea a fi un Habitat ce se va mula pe langa curiozitatile spontane ale celui ce isi deschide urechile, orizonturile si papilele gustative.
HASH este un concept de sine statator, ce are nevoie de verva, pasiune si viata pentru a creste. Am creat un reper geografic palpabil in care sa incepem scrierea unei noi carti. Restul depinde de tine, cel ce ne vei calca pragul si iti vei lasa inhibitiile muzicale la usa.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Hash Bar"

Program

Luni - Vineri
09:00 - 00:30
Sâmbătă
12:00 - 00:30
Duminică
12:00 - 00:00

Caracteristici

Păreri despre "Hash Bar"

Teodora Marginas
11 aprilie 2019 09:56

Amazing place with great '90, 2000 rock music. I love the atmosphere, their coffee is good and the snacks too. The stuff is small but polite, they have board games and I think I saw some books too. So it's a good place if you wanna work or just hang out with friends.
Sursa: Google

Mircea Laslo
8 aprilie 2019 18:11

This is my favorite bar in Cluj. The music is amazing, the only place that caters to the more niche metal crowd in town. I'm not a coffee drinker, but the coffee here is wonderful. The look of the place is a joy to behold, and to top it all off, they have some of the most unique events in town. Fantastic!
Sursa: Google

Cafea cuCaana
11 aprilie 2019 13:31

Good prices and a good place to start a riot or keep in total silence. The cocktails are not verry good.
Sursa: Google

Cozmin Mateiciuc
8 ianuarie 2019 10:39

Good if you want a nice place to do some work
Sursa: Google

Stefan Vlad
9 martie 2019 03:06

Excellent service! Excellent people
Sursa: Google