Doamna T

Strada Napoca 10, Cluj
Rezervă o masă online

Preț Accesibil

Rezervă gratuit o masă la Doamna T

În centrul istoric al orasului, casa Doamna T va asteapta într-o atmosfera placuta si relaxata, plina de povestea vremurilor trecute. Creata din dorinta de a readuce in prim plan parfumul inceputului de secol XX, a lucrurilor simple dar pline de rafinament Cafeneau Doamna T a devenit locul preferat al celor care indragesc sa petreaca timp alaturi de prieteni si sa savureze gustari autentice.
Va îmbiem cu o cana de cafea turceasca, bauturi de casa, gustari simple si rafinate, realizate dupa retete mostenite si reinventate cu produse traditionale si delicatese. Sprijinim artistii locali prin organizarea de vernisaje, lansari de carte si prin spatiu permanet de expozitie cu vanzare a lucrarilor si obiectelor de arta. Oaspetilor nostri le pregatim in fiecare saptamana activitati speciale precum concerte live la pian, piese de Doamna T isi asteapta oaspetii in casa inspirata din perioada interbelica, unde muzica, in surdina, e aleasa de starea de spirit a gazdei, unde cartile si revistele vechi pot fi rasfoite in voie iar timpul parca sta in loc.. pentru cateva ore.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Doamna T"

Program

Luni
Închis
Marți - Duminică
12:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre "Doamna T"

Ioana Diana Moldovan
3 iulie 2019 16:13

It's wonderful! I recommend basically everything on the menu. But I have to admit that I am in love with the Turkish coffee. Also, I love the design and the place gives me a great vibe.
Sursa: Google

Yaron Shemesh
18 iulie 2019 14:39

Very Recommended. A nice small place.
Sursa: Google

Mihai-Stefan Muresan
20 iunie 2019 22:51

Cozy, bohemian, artsy place, great cakes and tee selection
Sursa: Google

ovidiu anica
12 martie 2019 21:24

Chill, lovely. Great athmosphere. Ideal for taking your loved one out.
Sursa: Google

Andrei Tosa
8 martie 2019 22:56

Had a reservation for two and they seated more persons at our table. Besides that, it was a nice place.
Sursa: Google