Doamna T

Strada Napoca 10, Cluj

Preț Accesibil

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Doamna T

În centrul istoric al orasului, casa Doamna T va asteapta într-o atmosfera placuta si relaxata, plina de povestea vremurilor trecute. Creata din dorinta de a readuce in prim plan parfumul inceputului de secol XX, a lucrurilor simple dar pline de rafinament Cafeneau Doamna T a devenit locul preferat al celor care indragesc sa petreaca timp alaturi de prieteni si sa savureze gustari autentice.
Va îmbiem cu o cana de cafea turceasca, bauturi de casa, gustari simple si rafinate, realizate dupa retete mostenite si reinventate cu produse traditionale si delicatese. Sprijinim artistii locali prin organizarea de vernisaje, lansari de carte si prin spatiu permanet de expozitie cu vanzare a lucrarilor si obiectelor de arta. Oaspetilor nostri le pregatim in fiecare saptamana activitati speciale precum concerte live la pian, piese de Doamna T isi asteapta oaspetii in casa inspirata din perioada interbelica, unde muzica, in surdina, e aleasa de starea de spirit a gazdei, unde cartile si revistele vechi pot fi rasfoite in voie iar timpul parca sta in loc.. pentru cateva ore.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Doamna T"

Program

Luni
Închis
Marți - Duminică
12:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre "Doamna T"

ovidiu anica
12 martie 2019 21:24

Chill, lovely. Great athmosphere. Ideal for taking your loved one out.
Sursa: Google

Sergiu Cipcigan
16 ianuarie 2019 21:19

Veruly cute place, without knowing we went to trivia night but had some fun, so cheers, also good tea.
Sursa: Google

Andrei Tosa
8 martie 2019 22:56

Had a reservation for two and they seated more persons at our table. Besides that, it was a nice place.
Sursa: Google

Alicia Ng
3 decembrie 2018 01:17

Lovely staff and unique food combinations. Had the peppercorn coffee, dill and bark crepe and rose alcohol. A cosy place to chill in as well.
Sursa: Google

Daniela Telehuz
21 noiembrie 2018 12:44

This is a special place with fascinating decor, it makes you feel like you are diving into someone's cosy home and life. The owner is a very classy lady, with an eye for detail. The perfect place for a cup of PositiviTEA ❤️
Sursa: Google