Doamna T

Strada Napoca 10, Cluj

Preț Accesibil

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Doamna T

În centrul istoric al orasului, casa Doamna T va asteapta într-o atmosfera placuta si relaxata, plina de povestea vremurilor trecute. Creata din dorinta de a readuce in prim plan parfumul inceputului de secol XX, a lucrurilor simple dar pline de rafinament Cafeneau Doamna T a devenit locul preferat al celor care indragesc sa petreaca timp alaturi de prieteni si sa savureze gustari autentice.
Va îmbiem cu o cana de cafea turceasca, bauturi de casa, gustari simple si rafinate, realizate dupa retete mostenite si reinventate cu produse traditionale si delicatese. Sprijinim artistii locali prin organizarea de vernisaje, lansari de carte si prin spatiu permanet de expozitie cu vanzare a lucrarilor si obiectelor de arta. Oaspetilor nostri le pregatim in fiecare saptamana activitati speciale precum concerte live la pian, piese de Doamna T isi asteapta oaspetii in casa inspirata din perioada interbelica, unde muzica, in surdina, e aleasa de starea de spirit a gazdei, unde cartile si revistele vechi pot fi rasfoite in voie iar timpul parca sta in loc.. pentru cateva ore.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Doamna T"

Program

Luni
Închis
Marți - Duminică
12:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre "Doamna T"

Daisuke Kudo
8 mai 2018 15:41

Very quiet and cozy hide out in the busy city center. Classic jazz music coming from inside of cafe is very class and perfect for the atmosphere. Owner is quite a cook and everything is super fresh and deliciois. She is very friendly and I had a wonderful lunch break.
Sursa: Google

Cristin Sirbu
14 iulie 2018 10:39

Calm and relaxing place, perfect for a place to hide and study, or have cup of coffee and nice conversations with special people.
Sursa: Google

Victor G
15 septembrie 2018 11:13

Very nice and cozy place :)
Sursa: Google

Andrei Gavrea
10 august 2018 20:08

Nice and cozy place, really interesting decorations, good drinks
Sursa: Google

horatiu pintea
5 februarie 2018 18:25

nice place and quiet. the owner is very nice and she is also the cook.
this place takes you back in time and you will for sure enjoy the visit there.
Sursa: Google