Doamna T

Strada Napoca 10, Cluj

Preț Accesibil

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Doamna T

În centrul istoric al orasului, casa Doamna T va asteapta într-o atmosfera placuta si relaxata, plina de povestea vremurilor trecute. Creata din dorinta de a readuce in prim plan parfumul inceputului de secol XX, a lucrurilor simple dar pline de rafinament Cafeneau Doamna T a devenit locul preferat al celor care indragesc sa petreaca timp alaturi de prieteni si sa savureze gustari autentice.
Va îmbiem cu o cana de cafea turceasca, bauturi de casa, gustari simple si rafinate, realizate dupa retete mostenite si reinventate cu produse traditionale si delicatese. Sprijinim artistii locali prin organizarea de vernisaje, lansari de carte si prin spatiu permanet de expozitie cu vanzare a lucrarilor si obiectelor de arta. Oaspetilor nostri le pregatim in fiecare saptamana activitati speciale precum concerte live la pian, piese de Doamna T isi asteapta oaspetii in casa inspirata din perioada interbelica, unde muzica, in surdina, e aleasa de starea de spirit a gazdei, unde cartile si revistele vechi pot fi rasfoite in voie iar timpul parca sta in loc.. pentru cateva ore.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Doamna T"

Program

Luni
Închis
Marți - Duminică
12:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre "Doamna T"

Monica Varo
26 aprilie 2017 10:45

Absolutely a must see. The atmosphere and service is excellent. It's like taking a trip back in 1930-40. Definitely recommend.
Sursa: Google

Eduard Ciuhat
5 iunie 2017 09:35

A unique location which has the capability of teleporting :) it has a very good selection of tea and not only.
Sursa: Google

Sergio Garcia Gil
1 august 2017 22:30

Very nice lemonades and waitress is so pretty ;)
Sursa: Google

Nina V. Duca
10 noiembrie 2017 13:59

Cozy place in the heart of Cluj Napoca.
Sursa: Google

Isabella Pirlogea
12 noiembrie 2017 17:49

Really classy and chic place!
Sursa: Google