Capitoliu Bistro - închis permanent

Capitoliu Bistro nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
Preț Accesibil
Internațională
Strada Detunata 1, Cluj

Capitoliu Bistro - închis permanent

Preț Accesibil
Internațională
Strada Detunata 1, Cluj
Capitoliu Bistro nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.

Capitoliu Family Bistro este locul ideal pentru a vă relaxa, potrivit pentru un prânz rapid într-o zi de lucru, o cina cu prietenii/colegii, perfect pentru o masă în familie. Bistro-ul are amenajat un loc de joacă pentru copii, astfel copiii se DISTREAZĂ în timp ce adulții pot socializa (accesul pe zona de joacă se face doar desculț sau cu papuci de schimb). Meniul, realizat de Chef Bogdan Rusu, este internațional A la Carte având și preparate special concepute pentru copii! De luni până vineri (la prânz) se poate opta și pentru un Business Lunch, care permite construirea unui meniu din ciorbă, fel principal și salată/sos! Pe bază de comandă prealabilă, se pot servi și platouri speciale cu mâncare. Ambianța este perfectă pentru organizarea unei cununi, botez sau a zilelor de naștere atât pentru cei mici cât și pentru cei mari! În Complex Mercur Gheorgheni dispunem de două săli pentru evenimente mai mari (nuntă/boteze/etc.) cu capacitate de 130-150 persoane și 250-300 persoane! Vă așteptăm cu mare drag la masă și relaxare!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Capitoliu Bistro"

Program

Luni - Sâmbătă
10:00 - 22:00
Duminică
13:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre Capitoliu Bistro

Doar clienții care au rezervat o masă la "Capitoliu Bistro" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

Lancelot
26 mai 2018 11:10

It's a place for everyone! Family friendly with a place where kids can play while parents enjoy theirnmeal/drink in peace :) Awesome competent staff and very good food. The location is surrounded by trees and the terrace privides a nice relaxing view.
Sursa: Google

Andrei
5 decembrie 2018 10:51

This is what what they deliver you for 16 RON. This is what they call "cheese pancakes"
Sursa: Google

Alpár
18 iunie 2018 10:07

Unfortunetly this doesn't hold up to their previous place. Service was very late despite there only being a few people in the restaurant: food was already cold, drinks were late, etc Too bad, the concept is really nice, would have been regulars.
Sursa: Google

Voicu
23 februarie 2019 19:00

If you are just here for coffee or beer during the summer this is a great place, the food needs some work, large portions, unseasoned, quite bland at least for what I've had.
Sursa: Google

Adi
3 martie 2018 15:15

Excellent place for you and your kids, friendly staff and good food.
Sursa: Google