Weiss Beer Garden

Uverturii 132, Militari, București

Preț Moderat

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Weiss Beer Garden

Este locul ideal unde te poti retrage la o bere dupa zilele obositoare de la serviciu, sa iei pranzul, sa iti petreci serile de week-end intr-un ambient deosebit cu muzica live, dar si unde poti iesi impreuna cu toata familia, copiii avand meniuri speciale si un loc de joaca dedicat.

Nici iubitorii de fotbal nu sunt neglijati, meciurile pot fi vizionate atat la interior, cat si la exterior, terasa avand in dotare proiectoare/televizoare, la care se pot viziona cele mai importante meciuri. (vizibilitate din orice unghi la ecrane).

Ansamnlu de bucatarii internationala si romaneasca iti ofera posibilitatea de a-ti personaliza meniul dupa bunul plac. Avem grija sa ne surprindem clientii cu specialitati, care mai de care.
Weiss Beer Garden se diferentiaza prin intimitatea si caldura pe care o emana, devenind coltul din cartierul tau de care ai nevoie pentru a te relaxa.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Weiss Beer Garden"

Păreri despre "Weiss Beer Garden"

D Danut
20 iunie 2017 07:59 Rezervat în data de 16 iunie 2017 prin ialoc.ro

Am avut o zi onomastica si totul a decurs bine. Personalul dragut si prompt. Nimic de reprosat.

D Danut
19 septembrie 2016 02:16 Rezervat în data de 17 septembrie 2016 prin ialoc.ro

Nu este prima data cand ajung cu prietenii aici. Am descoperit in urma cu doi ani locatia si intotdeauna echipa lor au fost foarte atenti in relatia cu ai lor clienti. Este o locatie care face concurenta cu majoritatea localurilor din centrul vechi. Servirea ireprosabila, diversitatea meniului cat si spatiul in sine fac acest local unul aparte :)

John Fota
16 septembrie 2017 02:10

Love their fried olives. They have cool tables which are equipped with a spot they fill up with ice to hold your beers cold if you decide to go for the long run. That might turn out to be a good idea, because the waiters tend to be pretty absent when the place gets crowded.
Food is also good overall, although I've eaten better ribs for the same money in other restaurants which turn out to be better located too.
Sursa: Google

Radu Secareanu
12 noiembrie 2017 12:54

Very nice place. Good food, good beer, not expensive.
Sursa: Google

Ana Iancu
25 octombrie 2017 08:34

Good food, good beer. A big place with lots of room and a cozy atmosphere
Sursa: Google

Baicu Andrei
3 noiembrie 2017 00:57

You must try the cheeseburger it was amazing. And the restaurant has a German specific with a lot of ornaments
Sursa: Google

Marius Catalin Preda
12 august 2017 23:48

Nice environment, very good food, very good prices, a pleasant stay.. Recommended for couples but also families with children (there is an indoor playground).
Sursa: Google