Weiss Beer Garden

Uverturii 132, Militari, București

Preț Moderat

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Weiss Beer Garden

Este locul ideal unde te poti retrage la o bere dupa zilele obositoare de la serviciu, sa iei pranzul, sa iti petreci serile de week-end intr-un ambient deosebit cu muzica live, dar si unde poti iesi impreuna cu toata familia, copiii avand meniuri speciale si un loc de joaca dedicat.

Nici iubitorii de fotbal nu sunt neglijati, meciurile pot fi vizionate atat la interior, cat si la exterior, terasa avand in dotare proiectoare/televizoare, la care se pot viziona cele mai importante meciuri. (vizibilitate din orice unghi la ecrane).

Ansamnlu de bucatarii internationala si romaneasca iti ofera posibilitatea de a-ti personaliza meniul dupa bunul plac. Avem grija sa ne surprindem clientii cu specialitati, care mai de care.
Weiss Beer Garden se diferentiaza prin intimitatea si caldura pe care o emana, devenind coltul din cartierul tau de care ai nevoie pentru a te relaxa.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Weiss Beer Garden"

Păreri despre "Weiss Beer Garden"

V Virginia
13 ianuarie 2018 08:41 Rezervat în data de 12 ianuarie 2018 prin ialoc.ro

Totul la superlativ, peste asteptări! Mâncarea e delicioasă, atmosfera plăcută si atractivă, mulți tineri, muzica buna (poate putin cam tare, te obligă sa ridici vocea si ragusesti). Si servirea e un pic înceată, insa e explicabil, când localul e full. Una peste alta: FOARTE BINE!

D Dana
1 ianuarie 2018 12:45 Rezervat în data de 31 decembrie 2017 prin ialoc.ro

Totul impecabil! Personalul, mancarea, curatenia, atmosfera!

D Danut
20 iunie 2017 07:59 Rezervat în data de 16 iunie 2017 prin ialoc.ro

Am avut o zi onomastica si totul a decurs bine. Personalul dragut si prompt. Nimic de reprosat.

D Danut
19 septembrie 2016 02:16 Rezervat în data de 17 septembrie 2016 prin ialoc.ro

Nu este prima data cand ajung cu prietenii aici. Am descoperit in urma cu doi ani locatia si intotdeauna echipa lor au fost foarte atenti in relatia cu ai lor clienti. Este o locatie care face concurenta cu majoritatea localurilor din centrul vechi. Servirea ireprosabila, diversitatea meniului cat si spatiul in sine fac acest local unul aparte :)

John Fota
29 noiembrie 2017 15:09

Love their fried olives. They have cool tables which are equipped with a spot they fill up with ice to hold your beers cold if you decide to go for the long run. That might turn out to be a good idea, because the waiters tend to be pretty absent when the place gets crowded.
Food is also good overall, although I've eaten better ribs for the same money in other restaurants which turn out to be even better located too.
Sursa: Google

Corina S Corina
27 ianuarie 2018 10:36

Good meat and great service. I celebrated my birthday with my friends there. They have live music and a kids playground.
Sursa: Google

Simona Busuioc
14 februarie 2018 20:15

Must try fried olives. Really good food and nice atmosphere. Will definitely return.
Sursa: Google

sau lasa
20 februarie 2018 20:47

Mancarea a fost buna, maslinele pane piesa de rezistenta, ciorba de burta bunicica, tigaia picanta de porc buna, papanasi acceptabili. Noi eram in incinta locului de joaca si am vazut o priza iesita in afara zidului si i-am avertizat la plecare si mi-au zis ca stiu de ea si ca o vor rezolva...nu ma asteptam la raspunsul asta, ca stiu de ea, si ca asa de mult le ia sa rezolve problema. Nota mea e de 3.8.
Sursa: Google

Hnatescu Mihaela
18 februarie 2018 14:22

Very nice food and a good play area for kids! Enjoyed it a lot!
Sursa: Google