Tripoli

Calea Călărași 90, Centru, București
Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Tripoli

Tripoli este un restaurant localizat la adresa Calea Călărași numărul 90. Deschis zilnic între orele 12:00 - 00:00.

La Tripoli te poți bucura de unele din cele mai bune preparate cu specific libanez.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Tripoli"

Program

Luni - Duminică
12:00 - 00:00

Caracteristici

Păreri despre "Tripoli"

L Luiza
29 septembrie 2016 18:01 Rezervat în data de 26 septembrie 2016 prin ialoc.ro

Eu am sa fac referire la restaurant, servirea relativ buna, mancarea la superlativ, f f bine pregatita, preturi mici , o sa revin cu mare drag , recomand !

Robert Ionut
2 septembrie 2017 18:06

Good place to sleep and that's all I can say is good there. A tiny, tiny room, a tiny bath, old tv. I think another plus could be the price, very low. But you get exactly the amount you pay. Another bad thing is that taxi are not coming there and you have to walk about 700-800m to get one.
Sursa: Google

Badredine Belharcha
26 iunie 2017 22:42

Good hotel for a budget only 18 euro, 83 lei, i came here in the summer 26/6 for 2 night, ok the room small but it s a hotel juste for slipping, + you have un AC and private bathroom.
Sursa: Google

Terry Lomax
16 ianuarie 2017 20:29

False advertising. Small rooms, crowded, windowless, kind of expensive for this conditions.
Sursa: Google

Best Tek
27 septembrie 2014 20:10

Bad odor in room and AC blows out worse smell!
Sursa: Google

Madalina Pavel
2 septembrie 2017 21:55

Dezastru, e cuvântul care descrie cel mai bine acest hotel, daca se poate numi hotel. Nu am fost mulțumită deloc, camera era murdara, "parfumată" cu miros de tutun, baia îngrozitoare.. usa de la cabina de duș stricată, suportul de prosop mai avea putin si cadea cu tot cu faianță, geamul de la baie stricat, draperiile desprinse si lasate asa sa atarne, telefonul din camera era pus de ornament, deoarece nu avea fir, la intrare gresia de pe perete era desprinsa, becul din camera nu se stingea de tot, palpaia incontinuu, si in plus in prima seara in timp ce faceam dus, a venit receptionera sa ne spuna sa nu mai folosim apa pentru ca curge apa in baia din camera de sub noi. Personal nu aveam multe așteptări avand in vedere banii care i am dat pt 2 nopți(288 lei) era suficient sa fie curat. Micul dejun e același in fiecare zi.. acelasi iaurt ieftin, ou , margarină🙈.
Per total mi a lasat un gust amar si cu siguranță nu ma voi mai întoarce acolo. Nu ma gandeam ca exista un astfel de hotel, cred ca ar trebui sesizat opc.
Sursa: Google