Trattoria Belvedere

Strada Eustatiu Mihail 31, București
Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Trattoria Belvedere

Fie ca doriti o pizza delicioasa coapta pe vatra in cuptor cu lemne , paste, gratar, ceva dulce sau doar un sandwich, puteti apela la Trattoria Belvedere!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Trattoria Belvedere"

Program

Luni - Duminică
10:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre "Trattoria Belvedere"

Florin Beliţă
22 ianuarie 2017 10:25

Ok
Sursa: Google

Roxana Matei
23 februarie 2018 14:34

Trattoria Belvedere
Am comandat astazi meniuri office si este a 3 a oara cand nu pot manca la pranz deoarece mancarea trimisa de voi este rece, fada, fara gust, cartofii sunt atat de tari incat ne-am ranit efectiv incercand sa ii mancam, iar puiul acela shanghai este dintr-o alta lume, comparativ cu ce imagini aveti pe site (actualizati-va meniul).
Nu voi mai comanda de la voi si am ales sa va fac putina reclama pentru ca nu vreau sa pateasca si altii care doresc sa manance la pranz acelasi lucru.
GROAZNIC!
Sursa: Google

Diana Decu
20 ianuarie 2018 23:17

Trei stele, cu indulgenta! Am comandat, printre altele, un somon la gratar, care cred ca a fost uitat pe gratar, cartofii prajiti la fel, uitati in tigaie iar aripioarele picante, care picant inseamna ketchup iute turnat deasupra lor, au fost mancate " de foame". Cui nu i place ketchup, este obligat sa l manance!
Sursa: Google

Daniel Bartha
3 ianuarie 2018 11:33

Foarte nasoala mancarea, cartofi arsi , si prajiti in ulei vechi de o saptamana cred. Nu recomand, cei mai mari excroci !!!
Sursa: Google

Daniel Nicolau
12 februarie 2018 15:31

Ascunsă locația, greu de văzut, chiar dacă se fac doar livrări. Totuși, personal serviabil!
Sursa: Google