Special Steaks

Strada Vasile Milea 4, Militari, București

Preț Moderat

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Special Steaks

MANANCI SANATOR, TRAIESTI SANATOS!

Iata deviza noastra, pe care incercam si reusim – credem noi sa o onoram in activitatea cotidiana. Special Steak House este tipul de restaurant “casual dinning”, potrivit oricarui tip de eveniment, in orice moment al zilei.

Folosim pentru prepararea meniurilor noastre cea mai buna materie prima si cele mai bune ingrediente: carne din Brazilia,Argentina, Olanda, Noua Zeelanda, Franta si Italia, precum si produse autohtone de cea mai buna calitate. Fiecare steak preparat in bucatariile noastre este marinat dupa reteta proprie a casei si condimentat cu arome homemade. Oferim un meniu diversificat pentru toate gusturile. In afara fragedelor fripturi amintite va putem prepara diverse meniuri de dieta fara grasimi, salate cu legume proaspete, wok-uri savuroase , delicioase deserturi- preparate “in casa” dupa retete proprii. Bucataria este pe jumatate deschisa, lucru care iti va permite sa vezi preparatele facute chiar in fata ta !

Respectam fiecare client si dorim sa-i dovedim acest lucru atunci cand ne trece pragul.

Va asteptam sa ne lansati provocarea: fii clientul nostru! Meniurile si serviciile noastre te vor face sa revii.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Special Steaks"

Păreri despre "Special Steaks"

Jidov Mihai
6 octombrie 2017 17:45

Princes kind of high compared to the serving and quality of food. Tried their “probably the best burger in town” and i can assure you it’s not. You can have the same tasting burgers at a burger joint one floor below and with the same tasting potatoe wedges.
The soup tasted ok but it’s just a lot of water and nothing else.
The meat with veggies was good.
Sursa: Google

Virginia Stanescu
3 octombrie 2017 19:32

My favorite restaurant from AFI Cotroceni !Best steaks in town..and not only steaks😄😜
Sursa: Google

Irnd Ionutz
27 septembrie 2017 19:54

Very bad serving, very bad platting, average food.
Sursa: Google

Dragos Vlaicu
29 martie 2017 21:50

In regula pentru meniul zilnic, au și ceva oferte de prânz pentru a la carte. Mâncarea este gustoasa dar uneori abunda de sare. Porțiile variază semnificativ de la o săptămână la alta. Servirea în jurul prânzului este lenta dar și restaurantul este plin.
Sursa: Google

Marius R
4 martie 2017 16:40

Special steaks sau Steak House - meniurile sunt bune si echilibrate pret/cantitate. Varietatea este mare iar mâncarea in general gustoasa. Nu recomand burger, oricare dintre sortimente, dar oricum nu este elementul central al locului.
Sursa: Google