Share Cafe [închis permanent]


4,3 / 15 voturi
Olari 8, Moşilor, București

Preț Moderat

Acest local nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro

Share Cafe nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro

Cine trece pe la Share Café spune că e cosy, că are o grădină superbă în mijlocul Bucureștiului, mâncare bună și serviciu plăcut, cald, dar nu intruziv. Noi adăugăm că ne aflăm într-o casă veche de 125 de ani, primitoare ca sufrageria unui prieten, un spațiu răcoros și intim vara și tocmai bun de adăpostit cu o băutură caldă când se schimbă vremea.

Suntem un restaurant social care angajează persoane din grupuri vulnerabile și redirecționează întregul profit spre afacere și spre dezvoltarea de proiecte sociale și educaționale. Oferim mese gratuite, organizăm donații, ținem și găzduim ateliere, cursuri și evenimente. Ne bucurăm împreună cu voi în momente importante din viață, precum aniversări și botezuri și sărbătorim lucrurile simple, precum o seară de jocuri cu prietenii, o cântare în grup la karaoke, o proiecție de film sau un concert pe terasă. Suntem un spațiu incluziv, deschis, unde poți fi cine ești și poți face ce îți place mai mult și mai mult.

La Share te poți aștepta să găsești mâncare gustoasă și preparată rapid, în porții generoase, la prețuri accesibile. De la gustări rapide ca o quesadilla cu pui sau vegetariană, la preparate pentru atunci când ți-e cu adevărat foame: burgeri, tagliatele cu pesto și gorgonzola, salate consistente.

Te așteptăm cu brațele deschise și un zâmbet și suntem aici să creăm lucruri împreună.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Share Cafe"

Păreri despre "Share Cafe"

S Serban
16 septembrie 2017 10:11 Rezervat în data de 15 septembrie 2017 prin ialoc.ro

Atmosfera foarte placuta, bauturi si mancare bune la preturi rezonabile. Cu siguranta voi mai reveni. Singurul dezavantaj a fost ca o mare parte din selectia de bauturi si mancare de pe meniu nu era disponibila in seara in care am fost.

M Monica
12 august 2017 15:06 Rezervat în data de 11 august 2017 prin ialoc.ro

Servire lenta, tanarul care servea la masa noastra fiind foarte confuz, berea la draft lipsea, berile la sticle nu erau suficient de reci. Conditiile de stat la mese, relativ proaste (am stat pe niste banci de parc, vechi), lipsea orice urma de ventilatie, stropire, etc. , desi am stat afara, in gradina, ne-a fost f. cald (umbrelele ramase deschise de peste zi, creau un efect de sera). Mancarea mediocra spre ok., nimic deosebit.

I Ileana
23 iunie 2017 16:07 Rezervat în data de 22 iunie 2017 prin ialoc.ro

Un local linistit, curat, cu personal tanar si prietenos. Servirea foarte buna la fel ca si mancarea!

Adicmx
13 decembrie 2017 17:26

Nice place with lots of tales and history where you can drink and eat something good.
Sursa: Google

Mihai Pana
12 mai 2016 20:49

One of my favorite terraces in Bucharest. Not far from the centre, it's located in an area surrounded by untouched historic neighborhoods that still exist today in Bucharest. Share Cafe itself is hosted by a courtyard of an old house, built in 1893.
The menu is quite extensive, you can choose from a large range of drinks and they have now a food menu also.
It's not yet very crowded, you can easily find a free table, but as soon as the people will find out about this place, I am sure it will become very popular.
I also liked a lot their prices, considerably cheaper than the other similar places in the city. I would actually call their prices "honest" and I hope they will keep those like that.
As o bonus: they have a place to park and lock your bicycle, but being inside the courtyard and visible from all the tables you can leave it also unlocked.
Sursa: Google

andrei vlad basa
10 decembrie 2017 17:15

Nice place with a big garden and good food.
Sursa: Google

Oana Stirbu
12 februarie 2017 18:36

Cosy place, antique looking, really nice concerts & events.
Sursa: Google

Teo Voicilă
9 ianuarie 2018 19:53

Refreshing summer terrace
Sursa: Google