Roland Cafe 1811

Doctor Joseph Lister 1, Cotroceni, București

Preț Accesibil

Rezervă o masă online

Rezerva gratuit o masă la Roland Cafe 1811

Drag prieten, fii binevenit!
Atmosfera relaxanta si prietenoasa , aroma inconfundabila a preparatelor pe baza de cafea precum si meniul rafinat, fac din Roland Café 1811 locul ideal fie pentru a savura,incepand chiar de la prima ora a diminetii, o ceasca de cafea aburinda sau o ciocolata traditionala, citind presa, fie de a te bucura de un mic dejun frantuzesc sau international, pregatit cu maxima atentie, precum si locul ideal al intalnirilor de afaceri de la pranz sau de dupa-amiaza, dar si locul unde poti petrece seri relaxante si pline de romantism alaturi de cei dragi care cu siguranta vor aprecia savoarea gustarilor frantuzesti alaturi o sticla de vin, un cocktail sau o tigara de foi…

Cu un decor intim, in stil parizian clasic, si o capacitate de 30 de locuri, Roland Café 1811 , organizeaza zile de nastere, petreceri private precum si seri de chansonette, blues sau jazz, piese de teatru, lansari de carte si proiectii cinematografice.

In speranta ca v-am convins ... va asteptam cu drag!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Roland Cafe 1811"

Program

Luni - Sâmbătă
09:00 - 00:00
Duminică
09:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre "Roland Cafe 1811"

Dan Mihai
3 martie 2018 22:30

It's quite a nice place. It looks like a pub with good decor. The menu offers a decent variety of food and drinks. The service is good and it's not that crowded even during weekends. It's definitely worth to check it out when in the area.
Sursa: Google

Richard Colonna
19 aprilie 2018 16:53

I come here every time I'm in Bucharest. Nice charming place to relax or work. Staff is friendly and drinks are reasonable. Best cafe in the area.
Sursa: Google

Oana Neg
30 iunie 2018 10:07

Friendly staff, excellent food, beautiful location
Sursa: Google

Andra Polizu
4 ianuarie 2018 13:59

Cozy place, with lovely interior design. The service is fast, and staff is very friendly, however the hot meals are prepared on demand, so it can take very long at peak hours. I usually go off-peak, or just for cakes / soups which are always fast. I love their coffee and the mushroom soup. Prices are average to low.
Sursa: Google

Bogdan Vartolomei
1 iunie 2018 00:20

Want Cotroceni, this is it! And great lemonade too :)
Sursa: Google