Roland Cafe 1811

Doctor Joseph Lister 1, Cotroceni, București

Preț Accesibil

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Roland Cafe 1811

Drag prieten, fii binevenit!
Atmosfera relaxanta si prietenoasa , aroma inconfundabila a preparatelor pe baza de cafea precum si meniul rafinat, fac din Roland Café 1811 locul ideal fie pentru a savura,incepand chiar de la prima ora a diminetii, o ceasca de cafea aburinda sau o ciocolata traditionala, citind presa, fie de a te bucura de un mic dejun frantuzesc sau international, pregatit cu maxima atentie, precum si locul ideal al intalnirilor de afaceri de la pranz sau de dupa-amiaza, dar si locul unde poti petrece seri relaxante si pline de romantism alaturi de cei dragi care cu siguranta vor aprecia savoarea gustarilor frantuzesti alaturi o sticla de vin, un cocktail sau o tigara de foi…

Cu un decor intim, in stil parizian clasic, si o capacitate de 30 de locuri, Roland Café 1811 , organizeaza zile de nastere, petreceri private precum si seri de chansonette, blues sau jazz, piese de teatru, lansari de carte si proiectii cinematografice.

In speranta ca v-am convins ... va asteptam cu drag!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Roland Cafe 1811"

Program

Luni - Sâmbătă
09:00 - 00:00
Duminică
09:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre "Roland Cafe 1811"

Dan Mihai
3 martie 2018 22:30

It's quite a nice place. It looks like a pub with good decor. The menu offers a decent variety of food and drinks. The service is good and it's not that crowded even during weekends. It's definitely worth to check it out when in the area.
Sursa: Google

Andra Polizu
4 ianuarie 2018 13:59

Cozy place, with lovely interior design. The service is fast, and staff is very friendly, however the hot meals are prepared on demand, so it can take very long at peak hours. I usually go off-peak, or just for cakes / soups which are always fast. I love their coffee and the mushroom soup. Prices are average to low.
Sursa: Google

Dragos Paun
9 martie 2018 09:35

Good place to have a chat over a coffee ar a glass of wine. They also have some food.
Sursa: Google

Vladyslav Tomashyk
25 noiembrie 2017 18:37

The place with Unique atmosphere and good food!
Sursa: Google

Ana Gabriela
27 noiembrie 2017 20:01

The Roland pasta is really good!
I highly recommend it!
Sursa: Google