Restaurant Zarand


3,6 / 4 voturi
Strada Dr. Staicovici 4, Cotroceni, București
Restaurant Zarand nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.

Preț Premium

Restaurant Zarand nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
Zarand este locul în care ne-am propus să îmbinăm tradiția culinară românească cu aromele ardelenești și cu gustul inconfundabil al mâncării făcute în casă.

Povestea preparatelor noastre începe chiar în Țara Moților, de unde selectăm ingrediente de calitate, de la producători locali. Cum altfel am putea vorbi despre autenticitate, arome ardelenești și gust inconfundabil? De exemplu, cârnații Vârșli sunt făcuți la Halmagi, respectând tradiția locului. La fel și țuica, produsă la Zdrapți, zacusca și unele sortimente de brânză.

Oaspeții care ne trec pragul se pot bucura de o experiență gastronomică inedită, încercând bucate precum plăcinta de varză moțească, lașca de găină, mușchiul de vită boieresc stins în cognac, varza a la Cluj sau plăcinta rumenă de bostan. Pe cei care preferă influențe mai occidentale când vine vorba de preparatele din farfurie, îi putem răsfăța cu tagliatelle cu păstrăv afumat, salată cu piept de pui, șnițel de vită parizian și altele.

Și pentru că bucatele bune cer un vin pe măsură, am adunat în crama noastră 59 de sortimente de vinuri românești - o selecție care nu îi va dezamăgi nici pe cei mai exigenți cunoscători.

Zarand este împărțit pe 2 niveluri. Zona de sus, pe care noi o numim bistro, este locul unde poți veni și doar pentru a te bucura de o cafea și de un desert delicios. Sau unde poți ieși la o întâlnire de afaceri. Atmosfera și decorațiunile de aici, te duc cu gândul la un ”acasă” primitor, punctat cu accente interbelice. Zona de jos este crama. Aici povestea Țării Zarandului se face mai bine simțită, iar preparatele tradiționale din farfurii, însoțite de vinurile românești, par să o completeze.

Atât crama, cât și zona de bistro au intrări separate și baruri proprii, ceea ce le transformă în spații ideale pentru petreceri și evenimente private. În cramă putem găzdui până la 60 de persoane, în timp ce zona bistro oferă un spațiu cu o capacitate de 50 de locuri. Pentru astfel de ocazii speciale, putem completa atmosfera cu muzică live, meniuri la comandă și bineînțeles, nu poate lipsi, pălinca din partea casei.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Restaurant Zarand"

Păreri despre "Restaurant Zarand"

A Andrei Alexandru
8 mai 2018 10:05 Rezervat în data de 7 mai 2018 prin ialoc.ro

Comenzi încurcate și venite puțin mai târziu decât trebuia (nu cu mult ce-i drept), muzică demodată și tare, vin cald (nu ”la temperatura camerei”, cald!), mâncare ok-ish, mai puțin pastele mele care au fost proaste, factură mototolită.

Tom Forrest
26 mai 2019 17:03

Really nice food. The price was a touch high but the food tasted very good.
Sursa: Google

Ana-Maria Bratescu
2 iunie 2019 17:37

Nice athmosfere, good prices
Sursa: Google

Magda Krasowska-Igras
16 mai 2019 17:05

Bad service, food eatable
Sursa: Google

Andrei Docea
20 august 2018 19:52

I can only speak for one experience there since I will not be going back for another.

I ordered the daily menu since I assumed that would be fresh and prepared quickly but I was so wrong. It took over an hour to bring us the food and it wasn't even the one in the menu.
Sursa: Google

Laurentiu Capsuna
2 aprilie 2018 14:01

Waited 1h for the second course at lunch. Wasted almost 2h on the lunch break. Food is average.
Sursa: Google