Restaurant Interbelic

0,0 / 2 voturi
Preț Moderat
Internațională, Românească
Strada Petre Ispirescu 6A, Rahova, București

Restaurant Interbelic

0,0 / 2 voturi
Preț Moderat
Internațională, Românească
Strada Petre Ispirescu 6A, Rahova, București
Rezervă o masă online

În Restaurantul Interbelic este vorba despre bucătăria internațională și românească veche din perioada interbelică, din cei 21 de ani de pace (1918 – 1939) în care a avut loc cea mai mare emancipare culturală. În forfota lor prin imperii, pofticioși, mereu înfometați și gurmanzi, românii s-au lăsat atrași de cele mai servile aventuri culinare. Au importat toate gătelile mai de soi însă fără a plagia, recunoscând originile acestora. Feluri turcești, arăbești, indiene, austriece, grecești, franceze, rusești, evreiești, poloneze (și nu numai) s-au răspândit și s-au amestecat alandala cu bucătăria românească. Noi ne-am propus să mai spălăm din păcatele acestor pofticioși (fără de care am fi mai săraci) și să separăm cratița peticită tricoloră de wok-ul și bolitorul de import în așa fel încât să ne amintim cu toții de istoria și de gramatica bucătăriei.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Restaurant Interbelic"

Păreri despre Restaurant Interbelic

0,0 / 2 voturi
Doar clienții care au rezervat o masă la "Restaurant Interbelic" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

I Ileana
21 mai 2023 15:22 Rezervat în data de 21 mai 2023

Mancarea, servirea, amabilitatea au fost toate la superlativ!!!
Mulțumim!
O sa revenim cu plăcere!

D Daniela
12 iulie 2020 14:18 Rezervat în data de 11 iulie 2020

Servirea a fost ok. Cu bucatarul cred ca au probleme. Cartofii nu stiu in ce ulei au fost prajiti( probabil in uleiul de la deschidere) pentru ca au fost amari. Din toate farfuriile! Mancarurile nu au fost fierbinti, parca erau aduse de la un kilometru. Portiile au fost generoase, dar ce pacat! La desert ce sa mai vorbim.Lava cake-ul a fost minuscul iar crema de zahar ars o chestie prefabricata, nici macar o incercare de zahar ars, fiind insotita de un sirop gros de zahar, pur si simplu, fara nici o urma de caramelul clasic. Obisnuiam anii trecuti sa mergem des. Acum...ne mai gandim. Nu au draft de bere iar oferta este saraca atat la bere cat si la vin.

Andrei
3 iunie 2023 19:24

The staff are so friendly, the food is delicious and the drinks are pretty good. I gadly recommend this restaurant !
Sursa: Google

Florin
14 august 2022 21:25

Great prices if you’re looking for beer drinking, but because of the placement (near residential buildings) it closes on 11pm regardless of the day of the week
Sursa: Google

Alexandra
15 august 2018 14:17

A very nice restaurant, located right between the apartment buildings with a decent international cuisine. Unfortunately, the order's waiting time can be extremely long (up to 2 hours!) especially if they also organize inside private events. Maybe it would be a good idea to invest more in the staff training as well as in the promotion of this cute restaurant;)
Sursa: Google

Mihaela
11 noiembrie 2018 22:33

Let me just say that I've always ordered - and everything was just about fine. Soups are outstanding!
Sursa: Google

Cristian
2 iunie 2019 17:01

Nice local restaurant. Very decent food and service with very reasonable prices.
Sursa: Google