Restaurant Dristor

Strada Dristorului 121, Dristor, București

Preț Fine dining

Acest local nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro

Restaurant Dristor nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro

De ceva vreme, cativa ani, facem fata celor mai exigente cereri din bucataria restaurantului traditional, si credeti-ne pe cuvant ne-au trecut pragul destul de multe persoane cu cele mai diversificate cereri astfel noi imbunatatind meniul si oferindu-i fiecarei persoane cel mai "Delicios Meniu" mult asteptat.

Suntem in inima Dristorului, la Restaurant Dristor. Un binecunoscut restaurant spatios localizat intr-un cartier care chiar duce lipsa de terase. Numele Tavernei s-ar putea sa va sune foarte familial. Senzatia de “déjà vu” isi gaseste rapid explicatia. Din 2004 localul te primeste cu bratele deschise fie pentru o bere in nocturna, un pranz gustos sau o petrecere.

Cheful de la Restaurant Dristor are 15 ani de vasta experienta culinara, cuprinzand in meniu de toate pentru toti. De la o pizza rumena, satioasa si cu toate cele trebuincioase la ciorbe, supe, peste, gratare si momentul culminat al desertului.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Restaurant Dristor"

Păreri despre "Restaurant Dristor"

Valii Devi
14 octombrie 2018 19:12

Eram 4 persoane la masă și timp de 30 minute nu a venit nimeni să ne ia comanda deși le-am zis că așteptăm meniurile. Nici ospătari nu mai avem în jegul ăsta de țară.
Sursa: Google

Alina Ghimpu
16 octombrie 2018 22:07

Good food ...well prepared but...service a little beat slow..
Sursa: Google

B Corona
4 iunie 2018 09:02

Great food, good friendly staff. Rained while we were there, outside dining area, but sun and rain canopys are there so not too uncomfortable. Kinda slow to get the food after we ordered, but well worth it, cause it was freshly cooked. That's why the 4 stars and not 5. Will dine there again.
Sursa: Google

Dinu G
4 iulie 2018 08:02

Good and cheap food, but not a fancy place
Sursa: Google

Valentin Costin
11 august 2018 22:01

Brilliant place to relax and to eat!
Sursa: Google