Raionul de Peste


4,7 / 14 voturi
Calea Dorobanti 184, Primăverii, București

Preț Premium

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Raionul de Peste

Raionul de pește este un concept-store care oferă o experiență unică în București. Oferim o gamă diversificată de pește sălbatic și fructe de mare proaspete, necongelate. Sortimentele pe care le găsiți la Raionul de Pește sunt aduse proaspete de trei ori pe săptămână din Marea Mediterană și Egee și pot varia în funcție de: sezonalitate, accesul la pescuitul unei anumite specii, condițiile meteo etc.
Produsele care se află zilnic în vitrina noastră pot fi cumpărate pe loc pentru acasă. Pentru această variantă, funcție de solicitările clienților noștri, oferim servicii gratuite de porționare, filetare, curățare în vederea facilitării gătitului de acasă.
Nu suntem restaurant, insă știm să preparăm câteva rețete autentice de la malul mării . Astfel, vă invităm să încercați delicioase rețete pescărești pe care le pregătim pe loc pentru toți cei care doresc o experiență unică într-un cadru prietenos și relaxat. Vă așteptăm la Raionul de Pește!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Raionul de Peste"

Program

Luni
Închis
Marți - Sâmbătă
10:00 - 21:45
Duminică
10:00 - 16:45

Caracteristici

Păreri despre "Raionul de Peste"

I Ioana
2 iunie 2018 17:03 Rezervat în data de 2 iunie 2018 prin ialoc.ro

Mancare foarte buna, serviciu foarte amabil, am primit un aperitiv gratuit deoarece a intarziat un pic comanda. Atmosfera calda, de incercat fructele de mare cu lapte de cocos.

A Adrian
25 martie 2018 22:04 Rezervat în data de 25 martie 2018 prin ialoc.ro

Ca de obicei, mancare / servicii / atmosfera excelente! De data aceasta am incercat sushi, care a fost foarte bun si fish & chips, care a fost bun desi poate prea reinterpretat pentru gustul meu. In rest, steakul de biban si fritto misto la fel de gustoase.

B Bogdan
1 martie 2018 22:35 Rezervat în data de 1 martie 2018 prin ialoc.ro

Probably the best fish restaurant in the city; though very informal place in a former market; tasty food; steep prices - you pay hefty for cooking your chosen fish; great service; outdoor seating; free wi-fi and street parking;

Ayman Hattar
19 noiembrie 2018 10:32

I visited this Restaurant when i was in Bucharest. I tried many delicious seafood dishes there. I recommend everyone who wants to eat Seafood to go there too.
Prices are above average, Staff are very friendly and can understand English.
I think this place is like a food court , they have many sections and cooking stations as well.. Raionul de Pește is in front left side when you enter this place.
Sursa: Google

Rodrigo Moreirao
5 decembrie 2018 20:00

Really nice food and environment! Fresh sea food, with quality and good cost x benefit. Service also very good.
Sursa: Google

Valentin Dima
27 ianuarie 2019 22:27

Nice food. Not ecellent, the chef choice of mackarel, tunna grill and bacalao deep fried was not a surprise for a 15 + fish choices. Tasty but not a signature. Nice IPO.
Sursa: Google

mada rizan
12 noiembrie 2018 14:40

Fresh fish cooked right in front of you. I recommend this place for great food and good experience.
Sursa: Google

dan ocian
5 februarie 2019 10:34

Good food. Fresh fish.
Sursa: Google