Pizza Leggera


4,3 / 1 vot
Dacia 20, Piața Romană, București
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Pizza Leggera

PIZZA LEGGERA cu experiența sa de douăzeci de ani a fost mereu atentă in a combina un produs bun cu atenție la aspectele de sănătate și bunăstare.
În laboratoarele de producție strict artizanat sunt angajați maiestrii pizzaioli, care folosesc întotdeauna făini rafinate partial combinate cu ingrediente simple și naturale: numai de origine vegetală și uleiuri de măsline extra virgine.

Intr-adevăr usoara! Usoara si digestibila, de la numele "leggera" , un brand care identifica pe deplin caracteristicile unice ale pizza. Amestecul de făină în sine este un know how și este o formulă exclusivă a producătorului de pizza, mr. Rino Goretti, fondatorul companiei.

In primul rand, vrem sa stiti ca noi producem direct aluatul de pizza pentru toate restaurantele Pizza Leggera, folosind amestecul exclusivist dezvoltat de producatorul nostru de pizza, Rino Goretti.

Folosim ingrediente naturale, simple, cultivate de tarani, avand provenienta locala. Se intampla mereu sa ai gusturi echilibrate, avand in vedere alergiile alimentare, intolerantele si numarul de calorii, care pot fi obtinute printr-un echilibru corect intre grasimi, proteine si carbohidrati.

Aceasta este FILOZOFIA noastra!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Pizza Leggera"