Pizza Expert

Șoseaua Olteniței 23, Berceni, București

Preț Accesibil

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Pizza Expert

Din 1995 ne-am specializat in arta pizzei, instruind aproape 4000 de pizzeri din Romania. Pentru noi, o pizza buna are nevoie nu numai de ingrediente bune, de retete clasice italienesti, ci si de pizzeri care pun pasiune in ceea ce fac. Deviza noastra este o pizza gustoasa la foc cu lemne la cel mai competitiv pret.

Folosim numai ingrediente de calitate de la mari producatori din toata Europa, faina din Ungaria, masline din Egipt, sos de rosii si produse lactate din Italia, mezeluri de la cei mai mari producatori din tara, astfel incat sa oferim clientilor nostri cea mai delicioasa pizza din oras.

Pe langa oferta noastra de retete originale italienesti, puteti comanda aripioare, mini snitele sau frigarui coapte la cuptorul pe lemne. Din dorinta de a fi cat mai aproape de dumneavoastra am amenajat punctul noastru de lucru cu salon si terasa.

Cu un adaos comercial foarte mic pentru a oferi un pret cat mai redus, ingrediente de cea mai buna calitate cat si servicii prompte de livrare, dorim sa beneficiati zilnic de delicioasele noastre produse culinare.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Pizza Expert"

Program

Luni - Joi
09:00 - 23:00
Vineri - Sâmbătă
09:00 - 01:00
Duminică
09:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre "Pizza Expert"

Andrei Dragan
24 aprilie 2018 15:22

Huge decent pizzas! The wait time is good, there's always people around, the prices are really affordable, quite cheap and the pizzas are decent. They're not the best, however they're tasty enough and totally worth the asking price.
Sursa: Google

Paul Chitescu
26 august 2018 13:48

Great place to stop for a pizza - ir just acokd beer
Sursa: Google

Kowalski Andreea
10 martie 2018 19:09

Fast delivery, good food but the staff is not that good.
Sursa: Google

Klaudden
28 aprilie 2017 16:58

Good pizza. Nice pricing. Good variety of pizza. Nice place for having a pizza with a couple of friends. I had a great at a friend's birthday party. Unlike other places we were able to serve a birthday cake bought from outside and they even offered us plates and all. That was quite a nice touch.
Sursa: Google

Cristian Chiru
9 iunie 2018 02:44

Good and reasonably priced pizza
Sursa: Google