Pizza Expert


4,3 / 1 vot
Șoseaua Olteniței 23, Văcărești, București
Rezervă o masă online

Preț Accesibil

Rezervă gratuit o masă la Pizza Expert

Din 1995 ne-am specializat in arta pizzei, instruind aproape 4000 de pizzeri din Romania. Pentru noi, o pizza buna are nevoie nu numai de ingrediente bune, de retete clasice italienesti, ci si de pizzeri care pun pasiune in ceea ce fac. Deviza noastra este o pizza gustoasa la foc cu lemne la cel mai competitiv pret.

Folosim numai ingrediente de calitate de la mari producatori din toata Europa, faina din Ungaria, masline din Egipt, sos de rosii si produse lactate din Italia, mezeluri de la cei mai mari producatori din tara, astfel incat sa oferim clientilor nostri cea mai delicioasa pizza din oras.

Pe langa oferta noastra de retete originale italienesti, puteti comanda aripioare, mini snitele sau frigarui coapte la cuptorul pe lemne. Din dorinta de a fi cat mai aproape de dumneavoastra am amenajat punctul noastru de lucru cu salon si terasa.

Cu un adaos comercial foarte mic pentru a oferi un pret cat mai redus, ingrediente de cea mai buna calitate cat si servicii prompte de livrare, dorim sa beneficiati zilnic de delicioasele noastre produse culinare.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Pizza Expert"

Program

Luni - Joi
09:00 - 23:00
Vineri - Sâmbătă
09:00 - 01:00
Duminică
09:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre "Pizza Expert"

Anthony Barbusca
7 iulie 2019 16:02

Great pizza place! Good dough, nice sauce and lots of toppings. Reasonable prices.
Sursa: Google

George Dina
7 mai 2019 07:52

Cozy place, very easy accessible, very good prices for a very good quality pizza which is made in a traditional way. The service was very polite and we did not have to wait more than twenty minutes for the order to be ready and delivered. Maybe a downside (or not, depending on whichone's taste) if you stay inside the oven is open and the smell of baking pizza is all over the place.
Sursa: Google

Octav Sandulescu
11 mai 2019 23:48

As the name suggests, they focus on pizza, to the exclusion of pretty much any other food - but the result is a very fine pizza in an Italian style. Well worth the visit.
Sursa: Google

Clara Sin
17 iunie 2019 04:10

Cheap and good food, fast delivery
Sursa: Google

Andreia Anghel
4 mai 2019 13:00

For those leaving close delivery comes very fast.
Sursa: Google