Pizza Expert


0,0 / 1 vot
Șoseaua Olteniței 23, Berceni, București

Preț Accesibil

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Pizza Expert

Din 1995 ne-am specializat in arta pizzei, instruind aproape 4000 de pizzeri din Romania. Pentru noi, o pizza buna are nevoie nu numai de ingrediente bune, de retete clasice italienesti, ci si de pizzeri care pun pasiune in ceea ce fac. Deviza noastra este o pizza gustoasa la foc cu lemne la cel mai competitiv pret.

Folosim numai ingrediente de calitate de la mari producatori din toata Europa, faina din Ungaria, masline din Egipt, sos de rosii si produse lactate din Italia, mezeluri de la cei mai mari producatori din tara, astfel incat sa oferim clientilor nostri cea mai delicioasa pizza din oras.

Pe langa oferta noastra de retete originale italienesti, puteti comanda aripioare, mini snitele sau frigarui coapte la cuptorul pe lemne. Din dorinta de a fi cat mai aproape de dumneavoastra am amenajat punctul noastru de lucru cu salon si terasa.

Cu un adaos comercial foarte mic pentru a oferi un pret cat mai redus, ingrediente de cea mai buna calitate cat si servicii prompte de livrare, dorim sa beneficiati zilnic de delicioasele noastre produse culinare.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Pizza Expert"

Program

Luni - Joi
09:00 - 23:00
Vineri - Sâmbătă
09:00 - 01:00
Duminică
09:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre "Pizza Expert"

Joshua Vuong
13 decembrie 2018 17:51

I'm from the US and the pizza here blew my mind. Didnt think the pizza in Romania would be this good. They also had a great beer selection along with some pretty good hard ciders.
Sursa: Google

Anca Nhu
13 ianuarie 2019 10:22

Best place to have pizza in Brâncoveanu area. Good food and prices.
Sursa: Google

Raul Buda
28 noiembrie 2018 16:08

I use to go here very often in the weekends, I use to feel like home.
The homie chimney, the delicious pizza and their friendliness are the necessarily ingredients for a wonderful winter evening.

I highly reccomend this place.
Sursa: Google

Ovidiu Stefanescu
31 decembrie 2018 09:30

Generally good products, but not complete speaking of doughts. Acceptable services.
Sursa: Google

the star
1 aprilie 2019 00:49

Very nice pizza
Sursa: Google