Pescaria Dorobantilor

Intrarea Tudor Stefan 23, Dorobanți, București

Preț Premium

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Pescaria Dorobantilor

Pescaria Dorobantilor te provoaca sa pornesti intr-o aventura culinara plina de savoare si de fiecare data te intampina cu preparate unice si inedite, inspirate de traditie si reinventate in spiritul modern. Tu iti alegi destinatia culinara!
Filele retetarului nostru din anul 1962 aduna laolalta preparate cu gust si traditie. Acestea sunt gatite de fiecare data cu multa dragoste, sunt presarate cu prietenie si garnisite cu multa voie buna, alaturi de companioni de inspiratie bahica ce se potrivesc de minune cu preparatele pescaresti. Si pentru ca atmosfera de la mama de acasa sa fie deplina, orice festin culinar este incheiat glorios cu un desert delicios.
Da startul aventurii tale culinare! Cu ce vrei sa iti incantam papilele gustative?

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Pescaria Dorobantilor"

Păreri despre "Pescaria Dorobantilor"

T Tiberiu
6 august 2017 16:07 Rezervat în data de 6 august 2017 prin ialoc.ro

Pentru iubitorii de peste, this is the place to be!

Ne-am delectat cu icre de stiuca, ciorba de peste si saramura de crap. Absolut delicioase! Cel mai important lucru este ca sunt proaspete! Patroana ne-a servit si ne-a informat ca aduce peste proaspat ZILNIC! Foarte draguta, ne-a ajutat si cu recomandari! Revenim cu drag!

Similar cu Pescaria lui Matei din Agigea ( cunoscatorii stiu ) poate chiar mai bun!

vasile alex
24 septembrie 2017 17:59

It is a very nice place with very good food. Also the lady that has the restaurant serves you at the table, and is very good at it. The prices are quite low for what they are offering
Sursa: Google

Daiana Radulescu
17 octombrie 2017 16:57

This is a small and chic family restaurant, only 6 tables, so make sure you book in advance. Tasty food, only fish products. The fish soup is huge, don't order the 2nd dish unless you know you can eat double.
Sursa: Google

Eslam Foad
1 octombrie 2017 16:06

Super friendly staff, great food, good price
Sursa: Google

Valentino Leardini
26 iulie 2017 23:25

Great place. The best fish in Bucarest is here. Great service and professionalism of the owner, all in a pretty and cozy environment.
Sursa: Google

Laurentiu Maftei
12 octombrie 2017 05:18

Service was excellent. Delicious food!
Sursa: Google