Muse [închis permanent]

Paris 17, Dorobanţi, București

Preț Moderat

Acest local nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro

Muse nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro

Departe de a fi un local simandicos, Muse Bistro&Wine Bar, reunește dinamica unei taverne grecești cu atmosfera prietenoasă a unui bistro franțuzesc, în decorul cosmopolit al unui restaurant contemporan. Este locul care îmbină, în mod echilibrat dar firesc, noul cu clasicul, minimalismul cu familiarul și confortul cu eleganța.

Preponderent cu specific mediteranean, dar infuzat cu cu o doză consistentă de influențe gastronomice franțuzești, Meniul Muse include preparate care ar încânta pe oricine dorește să trăiască o experiență culinară deosebită, într-un cadru relaxat și primitor. Este destinat, atât amatorilor de bucătărie fusion, cât și iubitorilor de licori bahice alese, savurate pe îndelete în orice moment din zi sau săptamână.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Muse"

Păreri despre "Muse"

Beatrice Sauvage
18 octombrie 2016 12:16

Lovely ambiance, lovely food! This place is ideal for lunch breaks and freelance work. I love the fact that it has two terraces: a smaller one with 4 tables that faces the street, but also private enough due to the strategically placed plants and a much bigger one in the back, almost like a secret garden, far from the city noise. Lovely wine tasting events and Friday live sessions / unplugged concerts!
Sursa: Google

Maricel Stanciu
16 iunie 2018 00:09

It is a Cafe-Bar
Sursa: Google

Radu Niculae
3 aprilie 2017 10:14

Great relaxed atmosphere! The food is awesome, a good selection of various types of dishes for any taste.
Sursa: Google

Ariuta Nanes
18 aprilie 2016 21:52

Great wine list, tasty food and very good service. Friendly staff& chefs. Love the Green Yard
Sursa: Google

Fery Mihai
6 august 2018 08:15

Good
Sursa: Google