Mandaloun


4,1 / 22 voturi
Strada Nicolae Caramfil 89, Cartierul Francez, București
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Mandaloun

Rezervarile se fac pana in ora 20:30.
In weekend, rezervarile se fac cu minim o zi in avans.

Aromele Orientului sunt acum mai aproape de tine. Mandaloun - o noua locatie de lux din Bucuresti - cu specific libanez si international te asteapta!

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Mandaloun"

Program

Luni - Duminică
12:00 - 23:45

Caracteristici

Păreri despre "Mandaloun"

C Camelia
22 iulie 2019 09:05 Rezervat în data de 21 iulie 2019 prin ialoc.ro

Ce mai buna narghilea dim Bucuresti, pana acum.Mancarea libaneza f buna, nu extraordinara.

S Shereef
15 aprilie 2019 09:56 Rezervat în data de 14 aprilie 2019 prin ialoc.ro

very nice food and very nice crew who were helpful all the time

A Andreea
22 ianuarie 2019 10:30 Rezervat în data de 21 ianuarie 2019 prin ialoc.ro

Mâncarea excelenta, dar serviciile m-au făcut sa nu mai revin și a doua oară. Am avut rezervare pt 2 persoane și am stat undeva mai jos, unde aparent era “terasa pt fumători” deși era o încăpere închisă unde oricum n-ai voie sa fumezi. Masa era fix lângă ușă așa că am stat în frig. Când am cerut chelnerului sa ne schimbe masa ne-a răspuns intr-un mod acid ca nu, trebuia menționat in rezervare unde vrem noi sa fie masa(dacă vin pt prima oară de unde sa știu care e aranjarea meselor etc?)
Păcat de local, aveam așteptări.

D Dorin
19 noiembrie 2018 09:40 Rezervat în data de 18 noiembrie 2018 prin ialoc.ro

In primul rand am avut surpriza sa constat ca nu eram pe lista de rezervari si ne-au dat o masa de 4 persoane la care urma sa mai aduca inca 2 scaune. Am refuzat deoarece era vorba de o onomastica si nu doream ceva improvizat, astfel ca la insistentele noastre, ne-au mutat fara multe comentarii la o masa rotunda de cca. 10-12 persoane. Mai mare decat ceea ce aveam noi in vedere cu inconvenientul unor distante mai mari in comunicare. Un restaurant cu pretentiile celor de la Mandaloun ar fi trebuit sa aiba si garderoba, insa nu am remarcat acest lucru. Noroc cu masa de 10-12 persoane caci am avut locuri sa ne plasam hainele si accesoriile pe scaunele liber ramase. Apoi, ne-au gresit comenzile in vreo 2 randuri. Totusi, trebuie sa recunosc ca mancarea a fost o experienta culinara placuta. Personalul, politicos.
Ar trebui sa isi mai rezolve din problemele administrative pentru a-si merita calificativul pe masura asteptarilor pe care le creeaza.

F Florentin
1 noiembrie 2018 18:43 Rezervat în data de 31 octombrie 2018 prin ialoc.ro

Mancare excelenta, servirea ireproșabilă. Recomand supa de sparanghel cu trufe și cotletele de berbecuț. Deasemeni mixul de baclavale. Din păcate nu am putut bea decât apa însă lista de vinuri arata bine