La Nasu

Strada Geo Alexandru Ivasiuc 29, Crângași, București

Preț Moderat

Rezervă o masă online

Rezerva gratuit o masă la La Nasu

Restaurantul "La Nasu" Bucuresti situat in sector 6, Crangasi, modernizat si redecorat recent, organizeaza in conditii excelente mese festive, petreceri, nunti, botezuri, cununii, intalniri de afaceri, cocktail-uri, zile onomastice, banchete, conferinte.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "La Nasu"

Păreri despre "La Nasu"

Bogdan D
7 septembrie 2017 18:15

Hmmm...
Sursa: Google

Alex Jipa
24 ianuarie 2018 11:24

Eu și soția mea am trăit o experiență urâtă din cauza acestui restaurant, mai exact,din cauza administratorului localului. Situația stă în felul următor :
Am încheiat cu persoana respectivă un contract de închiriere a salonului cu stâlpi luminați în diferite culori. Înainte cu o zi de eveniment,când am dus la restaurant tot ce cumpărasem noi,pentru ca nu am cumpărat de la ei întreg meniul,doamna administrator,care pana atunci fusese foarte amabilă cu noi, n a mai răspuns la telefon. Ne am văzut nevoiți sa predăm băuturile dintr o mașină plină ochi unui ospatar care nici măcar nu lucra în ziua evenimentului nostru. A fost suspect de pe atunci faptul că în salonul rezervat de noi era deja depozitată altă cantitate de băutură. Ospătarul ne a asigurat ca a 2 a zi nu va mai fi acolo. O alta problemă a fost vis a vis de cafea, avea inclusă o cafea și am hotărât noi sa mai cumpărăm cafea,întrucât prepararea ar fi fost gratuită. Am întrebat administratorul ce fel de cafea și ce cantitate am avea nevoie să luăm, raportat la numărul de invitați. Și nu suntem genul "uituci" și ne notăm toate informaţiile de care avem nevoie, răspunsul a fost: "cafea boabe, 7 g /persoană /1 cafea." Total neadevărat, localul fiind dotat cu expresor ce funcționează pe capsule sau cu un "ibric" din acela imens care menține apa caldă,dar care funcționează pe cafea măcinată. Astea erau primele semne care ne au făcut să punem la îndoială seriozitatea doamnei I. Următoarea zi,in ziua evenimentului,dimineața,un membru din familie a revenit la local pentru a duce vinul. Bineînțeles că doamna I. A susținut că nu a ajuns la local încă , iar ospătarii nu știau în continuare în care din cele 2 saloane va avea loc evenimentul nostru. Noi nu puteam ajunge decât la începerea evenimentului acolo,așa ca unica soluție era telefonul. La telefon doamna I. ne a asigurat evenimentul nostru se va desfășura după cum am stabilit în salonul cu stâlpi și cu mochetă și nu în celălalt salon cu pereți pătați,unde își petrec veacul toți boschetarii cartierului,bând "Săniuța " sau "Ultimul drum", să avem încredere ca totul va fi bine,ea doar se ocupa de astfel de evenimente din '89. După prânz eram în drum către faimosul local,când suntem sunați de membri de familie ajunși deja acolo și ne relatează faptul că nu sunt lăsați sa intre în salon,că în salonul cu pricina au loc alte 2 evenimente, despărțit fiind salonul prin paravan. Deja mi crescuse tensiunea, odată ajunși acolo,s a adeverit.cu un contract semnat pe un salon foarte încăpător și cu un aspect de 3 ori mai bun decât cel în care se servesc micii aceia buni,ne am trezit fix în salonul boschetăresc,fără ospătarul promis care să ne sprijine în primirea invitaților, ci un singur ospătar la 35 de persoane (5 mese) , cu o durere în partea din spate din partea doamnei I.,care a găsit ca argument ca ea nu a știut de celelalte 2 evenimente și ca mai poate face nimic. Dar după buna zicală :"Omul sfințește locul", am reușit să ne concentrăm pe obiectivul nostru din acea zi și am marcat evenimentul prin distracție.
Sursa: Google

Mihai Dinu
14 aprilie 2018 17:43

Nașu nici nu aduce mâncarea la timp, nu știe ca cojile de oua nu ar trebui sa fie in mancare și se și supăra când ii spui (mai sa iei și bătaie dacă zici ceva) sarea in mâncare se pune mult intr-un loc și nimic in restul preparatului (nașule, sare își pune omul singur, nu trebuie sa pună bucatarul, ne saram mâncarea după gustul nostru). Eu nu o sa ma merg la nasul ca nu are rost sa îmi pierd timpul și nervii cu el. Nici vouă nu va recomand sa mergeți la nasul, ca s-ar putea sa primiți același tip de servire și mancare nașpa.
Sursa: Google

Pascaru Cosmin
13 aprilie 2018 14:39

Am asteptat mai mult de o ora jumatate sa vina comanda in conditiile in care localul era liber!

Edit: am gadit coaja de ou in mancare si ori era foarte sarata ori nu avea suficienta sare. Bucatarul si-a cam batut joc.
Sursa: Google

bitoiu rozemarie
3 iulie 2018 08:57

Mancare buna. Ospatari prompti. S-au tinut de cuvant. Totul a fost asa cum am stabilit.
Sursa: Google