La 2 frati

Soseaua Bucuresti-Urziceni 103, București

Preț Premium

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la La 2 frati

Restaurantul La 2 Frati este locul potrivit atat pentru intalniri si mese de afaceri, cine romantice, aniversari, dar si pentru orice eveniment.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "La 2 frati"

Păreri despre "La 2 frati"

Nicu Bulz
14 mai 2019 16:16

Ok
Sursa: Google

andreea alexandru
30 septembrie 2018 15:57

Un loc frumos , mâncarea buna , ospătari ok dar in schimb am avut o experiență foarte neplăcută vizavi de șefa de sala probabil. Am culcat copilul de 4 ani pe 3 scaune , aceasta a venit si a început să arunce cu fetele de masa si sa tipe prin sala ,a trezit copilul, o atitudine total neprofesionista, a speriat copilul...iar când i-am atras atenția a spus că acest copil ii murdareste husele. Păcat de acest loc , sper ca acea doamnă sa fie de fapt patroana pt ca altfel nu imi pot da seama cum isi permite ca si angajată sa aiba un astfel de comportament. Clar nu vom mai reveni în acest restaurant si nu voi recomanda cunoscuților acest loc.
Sursa: Google

lidia matache
26 octombrie 2018 16:48

Cele mai bune servicii le-am avut in acest restaurant! Muncarea super buna și proaspata,iar de patronii localului am numai cuvinte de laudă! Înainte de a fi patroni sunt OAMENI, iar acest lucru contează enorm pentru cei ce vor sa aiba parte de momente de neuitat!!
Sursa: Google

Petre Catalin
23 octombrie 2018 12:11

Mâncarea foarte bună, eu am ținut 2 evenimente cu ei și au fost foarte ok oamenii recomand cu caldura
Sursa: Google

Adrian Margaritescu
12 mai 2019 09:53

Smecher
Sursa: Google