Joseph


4,3 / 7 voturi
Profesor Doctor Ion Cantacuzino 8, Aviatorilor, București

Preț Moderat

Rezervă o masă online

Rezerva gratuit o masă la Joseph

Aflat în inima Bucureștiului, într-o casă cu istorie și dichis, redecorată într-un stil modern, restaurantul JOSEPH va surprinde gurmanzii cu un meniu gândit integral și pregătit minuțios de chef Joseph Hadad.

Meniul cuprinde specialități din bucătăria rece: de la pate de ficat de gâscă cu trufe marinate și sashimi de somon, până la carpaccio de caracatiță și salată de rață confiată cu andive; din bucătăria caldă: de la scoici Saint Jacques și homar cu risotto, până la coroana de miel și file de vită cu ficat de rață.

De asemenea, meniul are și o linie de desert unică, cu preparate special create de chef Hadad, pentru a da o notă extrem de personală.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Joseph"

Păreri despre "Joseph"

Anthony Silas
9 mai 2018 15:13

Bucharest is really working to up the quality level of food here.. since I'm here at least once a year, it really makes me happy that are more and more places I enjoy eating at. (Besides my wife's mother's cooking.) Well done!
Sursa: Google

Andreea Pahontu
6 septembrie 2018 16:03

Exquisite food. Great service.
Sursa: Google

Terje Riksaasen
20 aprilie 2018 08:53

Nice food, beautifully prepared. Not far from a Michelin Star. The staff could be more engaged in presenting the food. And a restaurant like this should have a set menu, I think.
Sursa: Google

cosmin Irinciuc
4 august 2018 09:51

The Earth desert is incredible! Great service!
Sursa: Google

Alexander Drula
2 august 2018 17:43

Great food in a very cozy atmosphere.
Sursa: Google