Joseph


4,4 / 8 voturi
Profesor Doctor Ion Cantacuzino 8, Aviatorilor, București

Preț Moderat

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Joseph

Aflat în inima Bucureștiului, într-o casă cu istorie și dichis, redecorată într-un stil modern, restaurantul JOSEPH va surprinde gurmanzii cu un meniu gândit integral și pregătit minuțios de chef Joseph Hadad.

Meniul cuprinde specialități din bucătăria rece: de la pate de ficat de gâscă cu trufe marinate și sashimi de somon, până la carpaccio de caracatiță și salată de rață confiată cu andive; din bucătăria caldă: de la scoici Saint Jacques și homar cu risotto, până la coroana de miel și file de vită cu ficat de rață.

De asemenea, meniul are și o linie de desert unică, cu preparate special create de chef Hadad, pentru a da o notă extrem de personală.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Joseph"

Păreri despre "Joseph"

Tal Shachar Luzzatto
29 septembrie 2018 22:29

Extremely disappointing meal. The main course (fillet) arrive well done instead of medium, so we ask them to bring us a new one, the second time the dish arrive COLD. No one apologized!
I would not recommend this restaurant!
Sursa: Google

Mon Carmen
4 noiembrie 2018 01:28

Good looking restaurant, but they can improve the food quality.
Sursa: Google

etay wineman
9 octombrie 2018 22:50

Great restaurant! Lovely servis, tastey food and good looking restaurant.
Sursa: Google

Anthony Silas
9 mai 2018 15:13

Bucharest is really working to up the quality level of food here.. since I'm here at least once a year, it really makes me happy that are more and more places I enjoy eating at. (Besides my wife's mother's cooking.) Well done!
Sursa: Google

Andreea Pahontu
6 septembrie 2018 16:03

Exquisite food. Great service.
Sursa: Google