Joseph

Profesor Doctor Ion Cantacuzino 8, Aviatorilor, București
Rezervă acum

Rezervă gratuit o masă la Joseph

Aflat în inima Bucureștiului, într-o casă cu istorie și dichis, redecorată într-un stil modern, restaurantul JOSEPH va surprinde gurmanzii cu un meniu gândit integral și pregătit minuțios de chef Joseph Hadad.

Meniul cuprinde specialități din bucătăria rece: de la pate de ficat de gâscă cu trufe marinate și sashimi de somon, până la carpaccio de caracatiță și salată de rață confiată cu andive; din bucătăria caldă: de la scoici Saint Jacques și homar cu risotto, până la coroana de miel și file de vită cu ficat de rață.

De asemenea, meniul are și o linie de desert unică, cu preparate special create de chef Hadad, pentru a da o notă extrem de personală.

Localizare pe hartă

Vezi cum se ajunge la "Joseph"

Păreri despre "Joseph"

Elena
19 aprilie 2017 11:42

Great place! The location is nice, pretty peaceful around, and the food well, of course, it is always something unique. Tasty, healthy, and quality.
Sursa: Google

Ileana Racoviceanu
14 aprilie 2017 12:36

Great and creative deserts. Common other dishes and nothing special about the wine.
Sursa: Google

Dorina Damsa
2 decembrie 2016 19:32

The place is great. I had the vegan option (aubergine, lentils, and veggies) and it was delicious (maybe a bit on the salty side) and looked beautiful, too. Desert was great. Fantastic service.
Sursa: Google

Amar Dean
27 februarie 2017 07:11

Attentive waiters, big portion sizes, modern European cuisine and a good wine list.
Sursa: Google

Andreea Mihalache
25 august 2016 15:51

We loved everything! Try the spinach soup too, it's brilliant!! We also had tagliatelle with salmon and clean sauce, kids menu (pasta with meatballs and mozzarella) and confit duck legs. Yummy all of them!
Sursa: Google