Cumpără un card cadou 🎁 | #SusținemAfacerileMici #SusținemAfacerileMici 🎁

Isoletta Nou pe ialoc


3,8 / 4 voturi
Soseaua Nordului 7-9, Herãstrãu, București
Rezervă o masă online

Preț Moderat

Rezervă gratuit o masă la Isoletta

Bucataria italiana e una cu radacini puternice in istoria Europei. E veche de peste 2000 de ani. Coastele insorite ale Mediteranei i-au adus influente arabe, mirodenii si arome exotice de pe alte continente. Ca orice popor latin si italienii sunt mari gurmanzi iar pofta de mancare se vede in mesele lor copioase. E greu sa rezumi varietatea de forme pe care o ia materia prima in bucataria unui italian. O masa italiana incepe cu antipasti sau gusatri reci.
Urmeaza supa. Cu fidea, cu taitei, cu galuste, de peste sau cu legume, in functie de zona Italiei in care dorim sa o retraim.
Meniul contiuna cu paste. Si abia de aici incepe maiestria bucatarului nostru, italianul Domenico- spaghetti, lasagna, tortellini, tagliatelle. Nu va ganditi ca masa s-a terminat. Felul principal abia acum vine. Carnurile sunt pretuite de italieni, la fel ca in orice alta tara. Fie ca e vorba de carne de porc, vita, pui sau miel, fie ca vorbim de delicatese marine, bucataria italiana le-a adaugat sosurile si condimentele care le schimba gustul si le dau aroma mediteraneana.
In locul felurilor de mancare pe baza de carne, italienii aleg uneori Risotto. Si pe acesta il gatesc cu fructe de mare sau legume, la care adauga smantana si condimentul secret - sofranul.
Cum orice masa seriosa se temina cu un desert, restaurantul nostru se lauda cu un pretios cappuccino si expresso si cu inventia care te face sa te lingi pe degete: tiramisu.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Isoletta"

Păreri despre "Isoletta"

3,8 / 4 voturi
Doar clienții care au rezervat o masă la "Isoletta" pot lăsa o recenzie.
Recenziile importate din alte surse au scop informativ și nu impactează scorul final.

A Adriana
5 iunie 2019 18:08 Rezervat în data de 5 iunie 2019

N Nastase
31 octombrie 2018 08:39 Rezervat în data de 26 octombrie 2018

A Alin
29 octombrie 2018 22:17 Rezervat în data de 29 octombrie 2018

M Mirona
26 mai 2017 22:36 Rezervat în data de 25 mai 2017

Servire sub nivelul asteptarilor, meniul a venit dupa 15 minute, cotletele de berbecut au fost nefacute. Ospatarul uita sa ne aduca apa, vinul, iar abordarea era la nivel de cartier. O experienta neplacuta! Nu mergem niciodata!

Matei
12 martie 2020 08:29

Great food, nice staff, one of the few places for uptown dinner in Bucharest. I'm not a fan of live music, but they have a decent performance that spikes up the atmosphere.
Sursa: Google

D
7 martie 2020 21:38

The food is amazing, fresh fish and seafood, the stuff is very nice and the experience is pleasant
Sursa: Google

david
9 decembrie 2019 17:39

Very good resturant delicious food nice view .
Staff very kind good music . Very good atmosphere.
We order 4 starter one big fish and one desert
We pay 1500 ron expansive for Bucharest.
Sursa: Google

Bogdan
19 ianuarie 2020 08:49

Upscale lake-side italian restaurant with regular menu, but above average quality dishes; good service; steep prices; free wi-fi; free private parking; smoking allowed; it’s a status restaurant;
Sursa: Google

Ciprian
17 iulie 2019 00:22

Cozy atmosphere and live music from a girl with an angelic voice. It's a good place for both, a romantic or a business dinner. Food was good but not great (try the banana surprise for desert), good wine selection. A bit pricey for the quality.
Sursa: Google