Isoletta


3,6 / 4 voturi
Nordului 7-9, Herăstrău, București

Preț Moderat

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Isoletta

Bucataria italiana e una cu radacini puternice in istoria Europei. E veche de peste 2000 de ani. Coastele insorite ale Mediteranei i-au adus influente arabe, mirodenii si arome exotice de pe alte continente. Ca orice popor latin si italienii sunt mari gurmanzi iar pofta de mancare se vede in mesele lor copioase. E greu sa rezumi varietatea de forme pe care o ia materia prima in bucataria unui italian. O masa italiana incepe cu antipasti sau gusatri reci.
Urmeaza supa. Cu fidea, cu taitei, cu galuste, de peste sau cu legume, in functie de zona Italiei in care dorim sa o retraim.
Meniul contiuna cu paste. Si abia de aici incepe maiestria bucatarului nostru, italianul Domenico- spaghetti, lasagna, tortellini, tagliatelle. Nu va ganditi ca masa s-a terminat. Felul principal abia acum vine. Carnurile sunt pretuite de italieni, la fel ca in orice alta tara. Fie ca e vorba de carne de porc, vita, pui sau miel, fie ca vorbim de delicatese marine, bucataria italiana le-a adaugat sosurile si condimentele care le schimba gustul si le dau aroma mediteraneana.
In locul felurilor de mancare pe baza de carne, italienii aleg uneori Risotto. Si pe acesta il gatesc cu fructe de mare sau legume, la care adauga smantana si condimentul secret - sofranul.
Cum orice masa seriosa se temina cu un desert, restaurantul nostru se lauda cu un pretios cappuccino si expresso si cu inventia care te face sa te lingi pe degete: tiramisu.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Isoletta"

Păreri despre "Isoletta"

M Mirona
26 mai 2017 22:36 Rezervat în data de 25 mai 2017 prin ialoc.ro

Servire sub nivelul asteptarilor, meniul a venit dupa 15 minute, cotletele de berbecut au fost nefacute. Ospatarul uita sa ne aduca apa, vinul, iar abordarea era la nivel de cartier. O experienta neplacuta! Nu mergem niciodata!

lidija marinkovic
19 aprilie 2019 23:45

restaurant that you need to visit. prices are a bit high but for a reason. food is more than top quality. If you order a homemade pasta with truffles, expect a special show :)
Sursa: Google

Dumitru Furnea
20 februarie 2019 18:14

Do you have any spare money? This is the one place you want to be. Not a 5 star restaurant but good enough for people who require "special treatment".
Special clientele with special service, they even park your car.
The outdoors is one of the best in Bucharest with views over the Herestrau lake. Not so tidy on the outside though. The landscapes, which resembles a tasteless design, could do with with a little improvement. But I believe it's not a huge disappointment since it's been like that forever.
Otherwise, if you are a VIP you don't really care. Money talks.
Sursa: Google

Hamodi Almukhtar
2 iunie 2019 16:07

Other than food and service, what else is there. Both are fantastic.
Sursa: Google

Gunnar Prucker
23 mai 2019 17:36

WONDERFUL FOOD. THE BEST IN TOWN. BY FAR.
Sursa: Google

Tomáš Vojtíšek
11 mai 2019 15:25

Great steak and seefood, wonderful live singer, nice cars 😋
Sursa: Google