Isoletta


1 recenzii
Nordului 7-9, Herăstrău, București

Preț Moderat

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Isoletta

Bucataria italiana e una cu radacini puternice in istoria Europei. E veche de peste 2000 de ani. Coastele insorite ale Mediteranei i-au adus influente arabe, mirodenii si arome exotice de pe alte continente. Ca orice popor latin si italienii sunt mari gurmanzi iar pofta de mancare se vede in mesele lor copioase. E greu sa rezumi varietatea de forme pe care o ia materia prima in bucataria unui italian. O masa italiana incepe cu antipasti sau gusatri reci.
Urmeaza supa. Cu fidea, cu taitei, cu galuste, de peste sau cu legume, in functie de zona Italiei in care dorim sa o retraim.
Meniul contiuna cu paste. Si abia de aici incepe maiestria bucatarului nostru, italianul Domenico- spaghetti, lasagna, tortellini, tagliatelle. Nu va ganditi ca masa s-a terminat. Felul principal abia acum vine. Carnurile sunt pretuite de italieni, la fel ca in orice alta tara. Fie ca e vorba de carne de porc, vita, pui sau miel, fie ca vorbim de delicatese marine, bucataria italiana le-a adaugat sosurile si condimentele care le schimba gustul si le dau aroma mediteraneana.
In locul felurilor de mancare pe baza de carne, italienii aleg uneori Risotto. Si pe acesta il gatesc cu fructe de mare sau legume, la care adauga smantana si condimentul secret - sofranul.
Cum orice masa seriosa se temina cu un desert, restaurantul nostru se lauda cu un pretios cappuccino si expresso si cu inventia care te face sa te lingi pe degete: tiramisu.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Isoletta"

Păreri despre "Isoletta"

M Mirona
26 mai 2017 22:36 Rezervat în data de 25 mai 2017 prin ialoc.ro

Servire sub nivelul asteptarilor, meniul a venit dupa 15 minute, cotletele de berbecut au fost nefacute. Ospatarul uita sa ne aduca apa, vinul, iar abordarea era la nivel de cartier. O experienta neplacuta! Nu mergem niciodata!

Seija Gregor
24 octombrie 2017 23:35

Innovative menu that is not too large is often a good sign and Isoletta completely fullfill the expectations. A lot of farm-to-table and an absolute focus on the guest. Tasty and surprisingly great combinations even for a demanding palette. Service is just amazing and is part of the experience. Great for corporate dinners and corporate groups in their lovely indoor private pavillion. Lovely garden and lakeside setting.
Sursa: Google

Antonia Emer
7 octombrie 2017 19:10

Great food , beautiful area , one of the best restaurants I have recently visit. A bit spicy prices , but worth it.
Sursa: Google

Adrian Mihailovici
14 mai 2017 07:34

The place is well positioned on the Herastrau lake. Nice view across during the night with city lights. Perfect services. Nice presentation. Good sea food. Fresh bread.
Sursa: Google

Simona Farkas
24 februarie 2018 19:48

Amazing location and excelent food !
Sursa: Google

A.K West
18 iunie 2017 02:38

Very good food and location
Very good service, great view and ambiance and a large selection of good seafood even the steak was good, all quite expensive.
Getting there might be a bit tricky, many take the wrong park entrance and end up backing up, a sign to avoid the wrong entrance would earn it 5*
Sursa: Google