Isoletta

Nordului 7-9, Herăstrău, București
Rezervă acum

Rezervă gratuit o masă la Isoletta

Bucataria italiana e una cu radacini puternice in istoria Europei. E veche de peste 2000 de ani. Coastele insorite ale Mediteranei i-au adus influente arabe, mirodenii si arome exotice de pe alte continente. Ca orice popor latin si italienii sunt mari gurmanzi iar pofta de mancare se vede in mesele lor copioase. E greu sa rezumi varietatea de forme pe care o ia materia prima in bucataria unui italian. O masa italiana incepe cu antipasti sau gusatri reci.
Urmeaza supa. Cu fidea, cu taitei, cu galuste, de peste sau cu legume, in functie de zona Italiei in care dorim sa o retraim.
Meniul contiuna cu paste. Si abia de aici incepe maiestria bucatarului nostru, italianul Domenico- spaghetti, lasagna, tortellini, tagliatelle. Nu va ganditi ca masa s-a terminat. Felul principal abia acum vine. Carnurile sunt pretuite de italieni, la fel ca in orice alta tara. Fie ca e vorba de carne de porc, vita, pui sau miel, fie ca vorbim de delicatese marine, bucataria italiana le-a adaugat sosurile si condimentele care le schimba gustul si le dau aroma mediteraneana.
In locul felurilor de mancare pe baza de carne, italienii aleg uneori Risotto. Si pe acesta il gatesc cu fructe de mare sau legume, la care adauga smantana si condimentul secret - sofranul.
Cum orice masa seriosa se temina cu un desert, restaurantul nostru se lauda cu un pretios cappuccino si expresso si cu inventia care te face sa te lingi pe degete: tiramisu.

Localizare pe hartă

Vezi cum se ajunge la "Isoletta"

Păreri despre "Isoletta"

Andrey G
9 august 2016 10:24

Well, all in all it was a good experience. Everything was perfect except fish. It was kind of very dry and not tasty at all. All the rest like octopus salad, fish soup, and desert were just delicious.
Unfortunately, there is no menu in English. Only in Romanian and Italian.
Location: just next to the lake and in very relaxing garden. There is artificial waterfall nearby.
Service: High quality.
Parking: there are plenty of parking slots just next to restoraunt.
Sursa: Google

Mihai Stefanica
28 august 2016 10:19

One of the best seafood restaurant in town. They also have an amazing terrace.
Sursa: Google

Cosmin Carstea
23 iunie 2016 01:03

Good antipasto, good steak nice atmosphere on Wednesday night with live music. Service was good too.
Sursa: Google

Marius Copil
9 octombrie 2016 14:47

One of the best restaurants in Bucharest .
Sursa: Google

Vincenzo Grieco
18 noiembrie 2016 14:57

Its very good
Sursa: Google