Isoletta


3,3 / 3 voturi
Nordului 7-9, Herăstrău, București

Preț Moderat

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Isoletta

Bucataria italiana e una cu radacini puternice in istoria Europei. E veche de peste 2000 de ani. Coastele insorite ale Mediteranei i-au adus influente arabe, mirodenii si arome exotice de pe alte continente. Ca orice popor latin si italienii sunt mari gurmanzi iar pofta de mancare se vede in mesele lor copioase. E greu sa rezumi varietatea de forme pe care o ia materia prima in bucataria unui italian. O masa italiana incepe cu antipasti sau gusatri reci.
Urmeaza supa. Cu fidea, cu taitei, cu galuste, de peste sau cu legume, in functie de zona Italiei in care dorim sa o retraim.
Meniul contiuna cu paste. Si abia de aici incepe maiestria bucatarului nostru, italianul Domenico- spaghetti, lasagna, tortellini, tagliatelle. Nu va ganditi ca masa s-a terminat. Felul principal abia acum vine. Carnurile sunt pretuite de italieni, la fel ca in orice alta tara. Fie ca e vorba de carne de porc, vita, pui sau miel, fie ca vorbim de delicatese marine, bucataria italiana le-a adaugat sosurile si condimentele care le schimba gustul si le dau aroma mediteraneana.
In locul felurilor de mancare pe baza de carne, italienii aleg uneori Risotto. Si pe acesta il gatesc cu fructe de mare sau legume, la care adauga smantana si condimentul secret - sofranul.
Cum orice masa seriosa se temina cu un desert, restaurantul nostru se lauda cu un pretios cappuccino si expresso si cu inventia care te face sa te lingi pe degete: tiramisu.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Isoletta"

Păreri despre "Isoletta"

M Mirona
26 mai 2017 22:36 Rezervat în data de 25 mai 2017 prin ialoc.ro

Servire sub nivelul asteptarilor, meniul a venit dupa 15 minute, cotletele de berbecut au fost nefacute. Ospatarul uita sa ne aduca apa, vinul, iar abordarea era la nivel de cartier. O experienta neplacuta! Nu mergem niciodata!

Nick Carter
24 septembrie 2018 01:32

Fantastic food. Lovely setting. Great service. Exceptional local wine.... What else is there?
Sursa: Google

DENISA STANCIU
22 decembrie 2018 14:48

Very good food! Very good services !! The location is the best in the town on the Lake on the Herastrau Park ,
Sursa: Google

bob blanes
3 octombrie 2018 13:03

Food not just good, amazing good, perfect service,prices crazy expansive also if it makes a sense but...how is possible that so cool place has at the entrance a so rude employer kidding your girlfriend?... I preferred to avoid a fight...without words...
Sursa: Google

Valeria Tringali
30 octombrie 2018 20:01

Great quality, not cheap but honest for the service and quality of food.
Sursa: Google

Daniel Rusen
23 septembrie 2018 14:18

Great location on the lake, very nice setting. The food is not very good, poor service and extremely expensive (in regards with food quality)
Sursa: Google