Isoletta


2,7 / 1 vot
Nordului 7-9, Herăstrău, București

Preț Moderat

Rezervă o masă online

Rezerva gratuit o masă la Isoletta

Bucataria italiana e una cu radacini puternice in istoria Europei. E veche de peste 2000 de ani. Coastele insorite ale Mediteranei i-au adus influente arabe, mirodenii si arome exotice de pe alte continente. Ca orice popor latin si italienii sunt mari gurmanzi iar pofta de mancare se vede in mesele lor copioase. E greu sa rezumi varietatea de forme pe care o ia materia prima in bucataria unui italian. O masa italiana incepe cu antipasti sau gusatri reci.
Urmeaza supa. Cu fidea, cu taitei, cu galuste, de peste sau cu legume, in functie de zona Italiei in care dorim sa o retraim.
Meniul contiuna cu paste. Si abia de aici incepe maiestria bucatarului nostru, italianul Domenico- spaghetti, lasagna, tortellini, tagliatelle. Nu va ganditi ca masa s-a terminat. Felul principal abia acum vine. Carnurile sunt pretuite de italieni, la fel ca in orice alta tara. Fie ca e vorba de carne de porc, vita, pui sau miel, fie ca vorbim de delicatese marine, bucataria italiana le-a adaugat sosurile si condimentele care le schimba gustul si le dau aroma mediteraneana.
In locul felurilor de mancare pe baza de carne, italienii aleg uneori Risotto. Si pe acesta il gatesc cu fructe de mare sau legume, la care adauga smantana si condimentul secret - sofranul.
Cum orice masa seriosa se temina cu un desert, restaurantul nostru se lauda cu un pretios cappuccino si expresso si cu inventia care te face sa te lingi pe degete: tiramisu.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Isoletta"

Păreri despre "Isoletta"

M Mirona
26 mai 2017 22:36 Rezervat în data de 25 mai 2017 prin ialoc.ro

Servire sub nivelul asteptarilor, meniul a venit dupa 15 minute, cotletele de berbecut au fost nefacute. Ospatarul uita sa ne aduca apa, vinul, iar abordarea era la nivel de cartier. O experienta neplacuta! Nu mergem niciodata!

Martin Madry
3 august 2018 13:23

Great food, nice place to dine in. Service was very lacking for such a “high” society place (price wise at least).
Sursa: Google

Laura Banicioiu
31 iulie 2018 23:30

Good food but I wouldn't say excellent. Very expensive. Picture is from home dessert (45 lei) and in the backgroud lava cake ( 40 lei). Nice location, but summer in the evening mosquitoes are everywhere. We waited a looong time for our dishes.
Sursa: Google

박재민
6 august 2018 10:25

Very special place. Food was nice and exotic and unique atmosphere as well
Sursa: Google

Jean-Paul Kassis
8 iunie 2018 03:09

Very nice restaurant in parc herastrau in bucharest .... really you can enjoy inside the best food mainly sea food .... decor is very good ... the service is extremely high degree .... prices are a little bit hight but nothing with resoect to the quality and to the service given in this restaurant .... from my side , i strictly recommand this restaurant ....
Sursa: Google

David
9 mai 2018 23:56

Maybe the best service in Bucarest BUT,

- incredibly expensive
- in a good day the food is avarage but it cand be also very bad and at those asking price this is scandalous.

This restaurant was very good a few years ago it’s a peaty because the place is very beautiful.
Sursa: Google