Hanul Haiducilor

Strada Pridvorului 25, Tineretului, București
Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Hanul Haiducilor

Restaurant Hanul Haiducilor are o bucatarie traditionala, dar nu numai, clientul putand alege dintr-o bogata varietate de bucate internationale.

Ambientul si atmosfera din cadrul restaurantului Hanul Haiducilor dau o nota de eleganta si liniste, astfel incat clientii nostri pot beneficia de atentia si respectul maxim din partea personalului de deservire.

Restaurant Hanul Haiducilor este un loc ideal pentru servirea pranzului sau petrecerea unei cine romantice la lumina lumanarilor. Spatiul disponibil este ideal intalnirilor de afaceri, sedintelor de grup, dar si pentru evenimentele unice din viata clientilor nostri cum ar fi nunti, botezuri etc.

Terasa restaurantului Hanul Haiducilor este un spatiu de liniste si recreere, trilul pasarelelor si parfumul florilor asigurand o atmosfera relaxanta in mijlocul naturii, unde ti-ai dori sa revii in fiecare zi.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Hanul Haiducilor"

Păreri despre "Hanul Haiducilor"

Aly D.
23 mai 2017 15:06

Great service, good food&nice terrace!!!
Sursa: Google

Bogdan S
18 ianuarie 2017 13:22

Excellent service
Sursa: Google

Moldovan Cosmin
14 iulie 2016 10:03

A good choice for those looking for an authentic Romain cuisine.
Sursa: Google

Nicutica Eugen
1 decembrie 2017 16:25

Plăcut, personal amabil şi binevoitor. Are destule locuri de parcare, spatiu de plimbare intre felurile de mâncare şi prepararele sunt bune, nu este scump, este curat, linistit, rustic, ambiental şi te simţi respectat.
Aşa te face să revi, sa recomanzi şi altora. Bravo.
Sursa: Google

Liviu Fediuc
5 ianuarie 2017 11:54

Locatie frecventata in special vara dar am facut si un revelion aici. Serviciile au fost bune, mancarea asemenea. Se comanda de regula mancaruri traditionale, fara fite. Cel mai mult imi place locatia, spatioasa, verde cu aer curat, in apropierea Parcului Tineretului.
Sursa: Google