Green Garlic Pub Pipera


4,5 / 5 voturi
Erou Iancu Nicolae 160, București

Preț Moderat

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Green Garlic Pub Pipera

Green Garlic este o afacere de familie, construită cu răbdare şi migală, din dragoste pentru oameni şi din pasiune pentru mâncărurile preparate cu măiestria celor mai pricepuţi bucătari. Amplasat în apropierea Grădinii Zoologice, în Băneasa, într-o zonă cu o boemă aparte – destinaţia ieşirilor “la şosea” ale protipendadei bucureştene de odinioară, restaurantul Green Garlic este găzduit de un spaţiu cochet, desfăşurat pe două nivele, iar atmosfera cu care te îmbiem este una caldă şi primitoare, într-un decor de inspiraţie interbelică, cu imagini, culori şi decoraţiuni interioare ce amintesc de parfumul vechiului Bucureşti. La noi vrem să te simţi în largul tău, ca în familie, în timp ce deguşti mâncăruri pe alese, servite de personalul nostru amabil, prompt şi zâmbitor. Fie că fumezi sau nu, la Green Garlic sigur vei găsi o masă la care să te simţi confortabil împreună cu companionii tăi, indiferent dacă este vorba de o întrevedere prietenească, o întâlnire de business sau o evadare romantică. Iar când e timp frumos, te aşteptăm pe terasa nou amenajată, sub cerul liber, unde poţi savura un berbecuţ la proţap (specialitatea casei) sau orice alt preparat pe gusul tău, în adierea pădurii Băneasa şi la umbră înmiresmată de pomi fructiferi – căci ne stau de strajă un măr, un păr, un nuc şi un cais parfumat.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Green Garlic Pub Pipera"

Păreri despre "Green Garlic Pub Pipera"

A Alexandru
15 aprilie 2019 18:56 Rezervat în data de 14 aprilie 2019 prin ialoc.ro

Daca doresti, spune-ne in minimim 60 de caractere despre Green Garlic Pub Pipera. O recenzie buna include detalii despre mancare, servicii, atmosfera. Ai vrea sa ne recomanzi un fel de mancare, o bautura servita pe care sa o incercam?

Jarek Kowalski
14 octombrie 2018 21:55

I think they serve the best Papanache I had in Romania so far.... not only freshly made but with the dough that i think had sour cream - it made it maybe a bit more heavy yet it was the moisture that came along. What an interesting surprise! just for that and more it is worth to visit! Their house wine is also nice to have if you are there with a good companion for a friendly non formal drink....
Sursa: Google

ovidiu catalin Badici
16 decembrie 2018 17:40

Vintage restaurant, good wild boar, nice sauce 😍
Sursa: Google

Valentin Militaru
23 septembrie 2018 20:26

Long wait fir the food, all courses except one were fine.
Sursa: Google

Marius S
1 aprilie 2018 16:51

Good food nice people
Sursa: Google

Douglas Williams
15 martie 2018 08:56

really good pizza, good ol fashioned neighbourhood Italian with lovely back terrace, garden
Sursa: Google