Green Garlic Pub Pipera


4,5 / 5 voturi
Erou Iancu Nicolae 160, Cartier Pipera, București
Rezervă o masă online

Preț Moderat

Rezervă gratuit o masă la Green Garlic Pub Pipera

Green Garlic este o afacere de familie, construită cu răbdare şi migală, din dragoste pentru oameni şi din pasiune pentru mâncărurile preparate cu măiestria celor mai pricepuţi bucătari. Amplasat în apropierea Grădinii Zoologice, în Băneasa, într-o zonă cu o boemă aparte – destinaţia ieşirilor “la şosea” ale protipendadei bucureştene de odinioară, restaurantul Green Garlic este găzduit de un spaţiu cochet, desfăşurat pe două nivele, iar atmosfera cu care te îmbiem este una caldă şi primitoare, într-un decor de inspiraţie interbelică, cu imagini, culori şi decoraţiuni interioare ce amintesc de parfumul vechiului Bucureşti. La noi vrem să te simţi în largul tău, ca în familie, în timp ce deguşti mâncăruri pe alese, servite de personalul nostru amabil, prompt şi zâmbitor. Fie că fumezi sau nu, la Green Garlic sigur vei găsi o masă la care să te simţi confortabil împreună cu companionii tăi, indiferent dacă este vorba de o întrevedere prietenească, o întâlnire de business sau o evadare romantică. Iar când e timp frumos, te aşteptăm pe terasa nou amenajată, sub cerul liber, unde poţi savura un berbecuţ la proţap (specialitatea casei) sau orice alt preparat pe gusul tău, în adierea pădurii Băneasa şi la umbră înmiresmată de pomi fructiferi – căci ne stau de strajă un măr, un păr, un nuc şi un cais parfumat.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Green Garlic Pub Pipera"

Păreri despre "Green Garlic Pub Pipera"

A Alexandru
15 aprilie 2019 18:56 Rezervat în data de 14 aprilie 2019 prin ialoc.ro

Daca doresti, spune-ne in minimim 60 de caractere despre Green Garlic Pub Pipera. O recenzie buna include detalii despre mancare, servicii, atmosfera. Ai vrea sa ne recomanzi un fel de mancare, o bautura servita pe care sa o incercam?

Alexandra Pasea
31 august 2019 16:14

Great place with awesome food and friendly staff. I highly recommend it! Dana is the best waiter ever!
Sursa: Google

alexandra A
28 septembrie 2019 16:33

Great restaurant with a lovely green garden. Delicious food too!
Sursa: Google

Maria Martinez
19 iulie 2019 10:33

Very nice, normally with good price and quality. Nice summer garden, but you never can pay with card and for a long time they didn’t have anyone to make pizza, don’t know now.
Sursa: Google

horiace
29 septembrie 2019 23:37

Good selection of italian food. Wonderful tasting, nice presentation, good service, cosy place.
Behind de front, there is a big terrace with a central zone w/o ceiling surrounded by a continuous balcony - Middle Age Inn style - where someone may enjoy the terrace when raining.
The restaurant is an old house restored and decorated very inspired in country style.
Cosy and warm, nice place to go for a dinner with your mate or with friends.
4 stars because it's a little overpriced, but not too much.
Sursa: Google

Carmen Cojocaru
20 august 2019 00:10

Rather good food but expensive
Sursa: Google