Floreal

Soseaua Giurgiului 72, Giurgiului, București

Preț Fine dining

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Floreal

Un restaurant modern, ideal pentru servire a la carte si pentru evenimente speciale!

Pentru gurmanzi si cei pasionati de arta culinara va stam la dispozitie cu retete noi si preparate sofisticate.

Te asteptam pentru un festin culinar de exceptie si o servire ireprosabila, pentru a te bucura de cel mai frumos eveniment din viata ta.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Floreal"

Program

Luni - Duminică
09:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre "Floreal"

Silviu Lucian8 Luci
19 decembrie 2018 07:58

Ok
Sursa: Google

nyu yun
14 august 2017 00:42

We organized a family wedding and 2 friends group gatherings in the big restaurant hall (capacity around 100 seats, plus some 50 seats in the small hall), plus we order take-away food weekly. The barbecue is really great, best Romanian minced meat balls (mici) I've ever had. Tasty food, wide variety of dishes (in the take-away salon especially by noon), large portions. Easy access by 323 bus, 25 or 7 tram or by car, 2 parking lots near-by (including the one on top of the Piata Progresul market)
Sursa: Google

Marius Petrache
14 octombrie 2018 20:40

O locație de evenimente foarte elegantă,cu un personal profesionist şi cu o servire de excepție!mâncarea foarte bună şi un preț foarte bun!şeful de sală este un om deosebit şi un super profesionist tot timpul la dispoziția ta!noi am avut o seară minunată şi recomandăm cu toată încrederea acest restaurant.
Sursa: Google

Oana Cornea
7 mai 2018 12:53

Am facut nunta si botezul bebelinei pe 5 mai 2018 la Restaurant Floreal. De la noi au mult mai mult decat 5 stele. Daca va doriti un eveniment de vis si foarte minutios organizat, aceasta este locatia. Au cel mai profesionist, vigilent si mai atent personal! Mancarea este exceptionala! Au fost persoane care de fel nu mananca peste, dar odata ce au gustat preparatul din peste, nu s-au putut abtine. Totul a fost PERFECT!!!!😍😍😍 Asta ne-au spus toti invitatii! Intuitia nu m-a inselat in momentul in care am incredintat cea mai importanta seara sefului de sala, d-l Marius. El s-a ocupat de toate detaliile astfel incat am avut o petrecere de vis, incepand de la primirea invitatilor, dansul mirilor, cele 4 feluri de mancare, ursitoare, torturi si multe altele care au facut diferenta! Fara d-l Marius nimic din toate acestea nu ar fi atat de bine si atat de atent pregatite! Sa ne revedem sanatosi la urmatorul eveniment!
Mii de multumiri d-lui Marius si intregii echipe! Va iubim! 😍😍😍
Sursa: Google

daniel ion
30 iulie 2018 09:00

Super restaurant ,am facut nunta pe 28 iulie 2018 ,mancarea foarte buna ,personal amiabil ,nota 10 plus pentru Dl Marius !!Felicitari
Sursa: Google