Floreal

Soseaua Giurgiului 72, Giurgiului, București

Preț Fine dining

Rezervă o masă online

Rezerva gratuit o masă la Floreal

Un restaurant modern, ideal pentru servire a la carte si pentru evenimente speciale!

Pentru gurmanzi si cei pasionati de arta culinara va stam la dispozitie cu retete noi si preparate sofisticate.

Te asteptam pentru un festin culinar de exceptie si o servire ireprosabila, pentru a te bucura de cel mai frumos eveniment din viata ta.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Floreal"

Program

Luni - Duminică
09:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre "Floreal"

nyu yun
14 august 2017 00:42

We organized a family wedding and 2 friends group gatherings in the big restaurant hall (capacity around 100 seats, plus some 50 seats in the small hall), plus we order take-away food weekly. The barbecue is really great, best Romanian minced meat balls (mici) I've ever had. Tasty food, wide variety of dishes (in the take-away salon especially by noon), large portions. Easy access by 323 bus, 25 or 7 tram or by car, 2 parking lots near-by (including the one on top of the Piata Progresul market)
Sursa: Google

Oana Cornea
7 mai 2018 12:53

Am facut nunta si botezul bebelinei pe 5 mai 2018 la Restaurant Floreal. De la noi au mult mai mult decat 5 stele. Daca va doriti un eveniment de vis si foarte minutios organizat, aceasta este locatia. Au cel mai profesionist, vigilent si mai atent personal! Mancarea este exceptionala! Au fost persoane care de fel nu mananca peste, dar odata ce au gustat preparatul din peste, nu s-au putut abtine. Totul a fost PERFECT!!!!😍😍😍 Asta ne-au spus toti invitatii! Intuitia nu m-a inselat in momentul in care am incredintat cea mai importanta seara sefului de sala, d-l Marius. El s-a ocupat de toate detaliile astfel incat am avut o petrecere de vis, incepand de la primirea invitatilor, dansul mirilor, cele 4 feluri de mancare, ursitoare, torturi si multe altele care au facut diferenta! Fara d-l Marius nimic din toate acestea nu ar fi atat de bine si atat de atent pregatite! Sa ne revedem sanatosi la urmatorul eveniment!
Mii de multumiri d-lui Marius si intregii echipe! Va iubim! 😍😍😍
Sursa: Google

Ioana Dinca
10 iunie 2018 13:41

Un personal de nota10 si mancare de 5 stele!! Un local linistit si frumos amenajat!! Personalul foarte atent si bine instruit de seful de sala Marius! Toate evenimentele speciale din viata mea au fost aici la restaurant si pot spune ca au iesit minunat!!! Va multumim ptr acest lucru Restaurant Floreal !!!
Sursa: Google

Ciprian Gurau
22 mai 2018 12:46

Restaurantul arată foarte bine, chelnerii ,ospătării ,barmanii nu sunt tocmai pregătiți pentru evenimente 100%.Te mai surprind cu cate o remarca de genul ca nu au artificii ptr tort, ca un sprite e la același preț cu o cola si o fanta dar nu il pun la masa ca ......nu stiu ce motiv neîntemeiat găsesc...etc
Sursa: Google

Stelian Gherghina
22 mai 2018 22:55

O bucatarie de exceptie ,o atmosfera unica,un restaurant condus cu pasiune si cu mare atenție la detaliu ,cu mancare foarte buna iar servirea de 5 stele.Am facut cununia si nunta la acest restaurant si toata lumea a ramas foarte incantata .Totul la superlativ.Va multumim din suflet pt tot .Recomandam acest restaurant.
Sursa: Google