Floreal

Soseaua Giurgiului 72, Giurgiului, București

Preț Fine dining

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Floreal

Un restaurant modern, ideal pentru servire a la carte si pentru evenimente speciale!

Pentru gurmanzi si cei pasionati de arta culinara va stam la dispozitie cu retete noi si preparate sofisticate.

Te asteptam pentru un festin culinar de exceptie si o servire ireprosabila, pentru a te bucura de cel mai frumos eveniment din viata ta.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Floreal"

Program

Luni - Duminică
09:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre "Floreal"

nyu yun
14 august 2017 00:42

We organized a family wedding and 2 friends group gatherings in the big restaurant hall (capacity around 100 seats, plus some 50 seats in the small hall), plus we order take-away food weekly. The barbecue is really great, best Romanian minced meat balls (mici) I've ever had. Tasty food, wide variety of dishes (in the take-away salon especially by noon), large portions. Easy access by 323 bus, 25 or 7 tram or by car, 2 parking lots near-by (including the one on top of the Piata Progresul market)
Sursa: Google

Ana MARIA Bocioc
13 martie 2018 12:42

Un restaurant super...cochet...mancare ff.buna si ff.multa:))...raportul calitate pret...SUPER....Am organizat botezul fetitei noastre acolo(11feb 2018) si am avut un eveniment extraordinar...personalul f.atent la rugamintile noastre....ne au facut inclusiv meniuri vegetariene (am avut un cuplu vegetarian)...pachetul de botez a fost super...noi am venit doar cu TORTUL...DISTRACȚIA a fost la ea acasa:))...RECOMAND!!!
Sursa: Google

Iulia Birsan
19 februarie 2018 14:41

Cine doreste sa aibe un eveniment care sa merite 5 stele, si un raport calitate /pret foarte bun Restaurant Floreal este solutia ideală. Începând de la organizare, mâncare, servire totul este facut cu profesionalism. Recomand cu toata increderea
Sursa: Google

ion nuta
14 noiembrie 2017 18:42

Pe data de 11 noiembrie am avut nunta! Am fost plăcut impresionat de primirea Domnului Marius Băjenaru și a ospătarilor! Localul a fost frumos amenajat, mâncare delicioasă, un Candy bar minunat, servire ireproșabilă! A fost o seara de neuitat! Mulțumim celor care au făcut acest lucru posibil!
Sursa: Google

Radu Cristina
30 noiembrie 2017 00:26

Un restaurant de poveste unde se manaca ca la mama acasa,servicii si calitate ireprosabile..recomand cu multa caldura...
Sursa: Google