Excellence

Petre Ispirescu 110-112, Drumul Taberei, București

Preț Moderat

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Excellence

Excellence este numele unui proiect ambițios, care continuă să se dezvolte. Într-o clădire nouă și modernă, funcționează trei săli de evenimente de capacități diferite, o terasă încăpătoare, un salon A La Carte de 150 locuri și camere în regim hotelier, acestea din urmă fiind acum în curs de amenajare.

După doi ani în care am testat gusturile clienților noștri, le-am ascultat dorințele și recomandările, anul 2017 ne-a adus un MENIU NOU în care se regăsesc cele mai îndrăgite preparate tradiționale românești pentru “gustul de-acasă”, dar și preparate din bucătăria internațională care îndeamnă oaspeții la o călătorie minunată prin intermediul gusturilor, în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Excellence"

Păreri despre "Excellence"

Adrian Braslasu
13 august 2018 16:21

Very very good food at good prices and staff is very fast. They have the best ribs in town and lava cake is absolutely delicious.
Sursa: Google

Maria Smarandache
3 octombrie 2018 14:36

A great restaurant with good atmosphere. Food is tasty.
Sursa: Google

Andreea Spulber
2 septembrie 2018 19:38

Very professional staff, good food, nice atmosphere on the terrace, with a bit of a breeze and dim lights. Overall a very good experience.
Sursa: Google

Timea Fabian
18 august 2018 16:30

Verry nice place, god food, god service... recommended.
Sursa: Google

TBNRFragsDoesCoC
29 aprilie 2018 15:44

Very good, the place is luxurious and very clean. Food was nicely priced and delicious. Staff was very fast and friendly. 10/10 would come again
Sursa: Google