Diaz Ballroom

Soseaua Bucuresti-Domnesti 77, București

Preț Fine dining

Rezervă o masă online

Rezerva gratuit o masă la Diaz Ballroom

O locație cu dichis, așa cum ne place nouă să o numim și asa cum se cuvine pentru ca o petrecere reușită să iasă din anonimat printr-o servire impecabilă și un ambient plăcut! Servicii desăvârșite oferite de către Diaz Ballroom pentru evenimente festive! Cele două săli de evenimente, AISHA și KASIA din incinta complexului, pot găzdui un număr de până la 400 de participanți, respectiv 200 de participanți pe salon.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Diaz Ballroom"

Program

Luni - Vineri
09:00 - 17:00
Sâmbătă
09:00 - 14:00
Duminică
Închis

Caracteristici

Păreri despre "Diaz Ballroom"

Alex Donciu
16 iunie 2017 02:55

I was at a wedding at this restaurant and I loved it very much.The people here really make feel welcome and they know what their doing. The recommendations we got were great, everything was delicious! Nice atmosphere, good food, helpful staff. I recommend this restaurant for a wedding or other important event.
Sursa: Google

Cristian Plutiş
20 mai 2018 11:39

Am fost placut impresionat de această locație. Este foarte bine întreținută și ca aspect si la curățenie. Aleea de acces în parcare este mai îngustă și poate crea mici probleme dar parcarea este încăpătoare. Au personal plăcut și dedicat ,dispus să fie cât mai util.Au de asemenea un spațiu exterior de relaxare generos și mare util pentru fumători. D J au avut o muzică un pic mai zgomotoasă și în anumite momente haotică. Mâncarea este bună și aranjată cu stil. În concluzie merită vizitată.
Sursa: Google

Gelu Dobrila
20 mai 2018 23:04

Este foarte ok
Sursa: Google

adrian romanescu
19 februarie 2018 20:55

Lumina din salon extrem de rece,coroborata cu violetului din scafe. O toaleta extrem de curata, chiar fff curata. Personal amabil și respectuos.
Sursa: Google

Alex Florea
12 iunie 2017 16:44

Locatie frumoasa....am foat la o nunta in restaurantul de la etaj...managerul iti spune ca e salonul pentru 250 de persoane. Asa o fi daca elimini ringul de dans. 140....maxim 150 de persoane intra in asa fel incat sa nu fie inghesuite mesele si sa fie si loc de dans.
Contra: mare grija daca faceti evenimente aici trebuie sa fiti foarte atent pt ca la final ti se baga meniuri in plus....
Sursa: Google