Diaz Ballroom

Soseaua Bucuresti-Domnesti 77, București

Preț Fine dining

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Diaz Ballroom

O locație cu dichis, așa cum ne place nouă să o numim și asa cum se cuvine pentru ca o petrecere reușită să iasă din anonimat printr-o servire impecabilă și un ambient plăcut! Servicii desăvârșite oferite de către Diaz Ballroom pentru evenimente festive! Cele două săli de evenimente, AISHA și KASIA din incinta complexului, pot găzdui un număr de până la 400 de participanți, respectiv 200 de participanți pe salon.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Diaz Ballroom"

Program

Luni - Vineri
09:00 - 17:00
Sâmbătă
09:00 - 14:00
Duminică
Închis

Caracteristici

Păreri despre "Diaz Ballroom"

Nova
5 septembrie 2018 06:30

It's a nice place.
Sursa: Google

Alex Donciu
16 iunie 2017 02:55

I was at a wedding at this restaurant and I loved it very much.The people here really make feel welcome and they know what their doing. The recommendations we got were great, everything was delicious! Nice atmosphere, good food, helpful staff. I recommend this restaurant for a wedding or other important event.
Sursa: Google

Marian Matei
12 august 2018 17:14

Best
Of all
Sursa: Google

Cristian Plutiş
20 mai 2018 11:39

Am fost placut impresionat de această locație. Este foarte bine întreținută și ca aspect si la curățenie. Aleea de acces în parcare este mai îngustă și poate crea mici probleme dar parcarea este încăpătoare. Au personal plăcut și dedicat ,dispus să fie cât mai util.Au de asemenea un spațiu exterior de relaxare generos și mare util pentru fumători. D J au avut o muzică un pic mai zgomotoasă și în anumite momente haotică. Mâncarea este bună și aranjată cu stil. În concluzie merită vizitată.
Sursa: Google

Mircea Stelia
12 septembrie 2018 21:28

Superb. Un local de minim o margareta. Primul local cu adevarat occidental. Felicitari!
Sursa: Google