De Cartier


1 recenzii
Viorele 57A, Tineretului, București

Preț Moderat

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la De Cartier

Undeva in Bucuresti, printre blocuri gri, si case cu acoperisuri rosii, intr-o verdeata ce inunda romantic o terasa in care ai acces prin locatia intima a restaurantului, am vrut sa dam frau liber imaginatiei, sentimentelor, si energiei pozitive ce ridica localul la un minim de confort si bucurie.
“Detaliul face direrenta” iar “In teatru se rade sau se plange, restul e umplutura” spunea cineva, noi, am incercat in prezentare proprie retete internationale dar si bucatarie clasica cu peste 80 de vinuri romanesti si internationale, dar si o carafa de soi, un ambient cald, prietenos, un trandafir mereu proaspat si de la o muzica clasica pana la jazz, swing si rock & roll pana dimineata.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "De Cartier"

Program

Luni - Duminică
12:00 - 23:30

Caracteristici

Păreri despre "De Cartier"

C Cosmin
4 martie 2017 22:53 Rezervat în data de 3 martie 2017 prin ialoc.ro

Mancare delicioasa, preturi usor piperate pentru zona tineretului. Recomand tigaia picanta de berbecut

Calin Jula
17 martie 2018 17:22

Mancarea este okay, dar modul de a trata clientul lasa foarte mult de dorit. Am comandat o portie de peste, pe meniu scria in dreptul portiei 14 RON. Cand a venit nota de plata am avut surpriza sa vad ca portia de peste este trecuta ca 51 de lei. Nu am vrut sa ma cert si sa fac scandal, asa ca am platit dar m-am decis sa.nu.mai trec pe acolo. De asemenea, am asteptat in jur de o ora pentru mancare, desi localul nu era deloc aglomerat. Totodata, nota a fost scrisa pe un biletel, si nu era niciun bon fiscal. Va recomand sa evitati CU ORICE PRET acest local!!!
Sursa: Google

Alex Marcu
1 noiembrie 2017 22:21

Small and cozy this place comes as close as they come to being and authentic neighborhood restaurant. Good food although somewhat pricey but you are also paying for the atmosphere. Excellent place for a Sunday lazzy family dinner. The only reason i give it a 4 star is due to the occasionally slow service and old table sheets.
Sursa: Google

Alina Negrea
1 decembrie 2017 18:18

2nd best family food option. Highly recommended for a quiet, traditional meal with loved ones. Great music. Food excels on meat side.
Sursa: Google

Laura Bogos
4 martie 2018 21:53

Very delicious Italian food, fresh fish and sea food, nice garden
Sursa: Google

George Visanescu
13 iulie 2017 12:06

Little restaurant bar, with nice owners, good service, tasty food , most of the time! A little terrace, it's nice in the hot evenings of the summer!
Sursa: Google