D20 Urban Bistro

Calea Dorobanti 20, Dorobanți, București

Preț Moderat

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la D20 Urban Bistro

Dorești să descoperi un loc care să te reprezinte? Dorești să evadezi din spațiile întunecoase și pline de fum? Dorești să te orientezi către un nou tip de alimentație naturală, sănatoasă, dar vrei să ieși în oraș cu prietenii tăi care nu împărtășesc aceleași idei naturiste exclusiviste, prieteni care au nevoie și de carne în alimentația lor? Cauți un loc de acest gen? Cea mai bună idee este să petreci momente minunate în cel mai nou bisto urban din București - d20. Astfel vei aduce în viața ta bucuria descoperiri unui spațiu creat special de arhitecții și designerii noștri pentru tine! Aici este locul perfect în care îți vei putea întâlni prietenii și vei putea să savurezi atât burgerii vegetali cât și cei clasici, atât salatele de legume sau de ton cât și cele cu fructe de mare, vei putea alege din cele 4 sortimente de paste fresh, astfel îți vei personaliza meniul pe gustul tău. Dulciurile pe care le vei găsi în d20 sunt preparate cu multă dragoste de Maestrul nostru cofetar Vicky, artista noastră specializată în medii neconventionale... martipanul.
Decorat cu lucrările de artă ale tinerilor artiști, spațiul interior adăpostește expoziția d20 Contempora Art Gallery. Periodic, această expoziție va deschide porțile tinerilor artiști români, permițând astfel o mai bună popularizare a artei contemporane. Aflat pe bulevardul Dorobanților, la numarul 20, acest bistro urban își propune să fie un loc de îngemănare a artei culinare cu designul și artele plastice. Prin creuzetul d20 au trecut adevărați artiști în arta culinară, angajați special să vă ofere cele mai bune experiențe nutriționale olfactive sau vizuale.

Cele mai importante apecte de care ținem cont sunt: calitatea și savoarea, de aceea pentru noi, prospețimea ingredientelor folosite este esențială. Zilnic cumpărăm carne de la furnizori locali, chifle burgerilor sunt proaspăt copte în cuptorul nostru, cartofii sunt necongelați, preparați pe loc și atinși de o urmă fină de usturoi proapăt, sosurile sunt preparate în casă după o rețetă proprie, în salatele folosim doar legume selecționate, cumpărate special pentru a avea acel gust românesc original, atât de căutat și de dorit și, nu în ultimul rând, toate prăjiturile noastre au o savoare specială dată de prospețime și de faptul că sunt făcute în laboratorul propriu cu multă știință și dragoste.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "D20 Urban Bistro"

Program

Luni - Vineri
08:00 - 22:30
Sâmbătă - Duminică
09:00 - 22:30

Caracteristici

Păreri despre "D20 Urban Bistro"

Catalin Adler
22 ianuarie 2018 08:47

Modern in every way possible. Set apart by lots of paintings by romanian modern artists showcased.
Sursa: Google

Iulia Vacaroiu
15 august 2017 09:46

Very tasty burgers. The brioche buns look a little dry, but they are the complete opposite - succulent on their own, but delicious in combination with the homemade sauces. I recommend the pulled turkey burger and onion rings. By the way, the onion rings are the best I've had in Bucharest!
Sursa: Google

Oreste Fafak
24 noiembrie 2017 12:10

Bright and modernish place downtown, decent food and drinks and prices. Nothing special though.
Sursa: Google

Baicu Andrei
3 noiembrie 2017 00:54

Good prices and the food looked very good
Sursa: Google

Vladyslav Tomashyk
25 noiembrie 2017 18:42

Good burgers & cozy atmosphere
Sursa: Google