Ceainăria ARTea [închis permanent]

Amiral Vasile Urseanu 1, Victoriei, București
Acest local nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro

Ceainăria ARTea nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro

„Mai bine vorbe dulci la un ceai amărui, decât vorbe amare cu un ceai dulce”, ne învață un vechi proverb chinezesc. Noi i-am adaptat înțelepciunea și vă oferim un ceai delicios, într-o atmosferă tihnită, la adăpost de trepidația orașului.

Ne-am ocupat de asta în locul vostru, selectând cele mai rafinate sortimente, pe care le preparăm cu artă. Luați loc și savurați căldura parfumată a licorilor. Între două sorbituri, bucurați-vă de frumusețea locului. Această casă, mai întâi un mic han, pe la 1870, a fost a lui George Lecca, președinte al Curții de Casație și Justiție, dar și violonist în orchestra Regelui Carol I. Nu departe de-aici, amiralul Urseanu, al cărui nume îl poartă strada noastră, a ctitorit faimosul Observator Astronomic. Legănați în aburul de vise și iluzii al ceaiului, îi veți zări poate pe cei doi, la taclale, în penumbra unui separeu.

Stați cu noi în acest loc dedicat taifasului și micilor surprize culturale de la subsol. La ARTea timpul ia o pauză de ceai. Sã-l ascultăm cum toarce tolănit la picioarele noastre, ca un motan blând, să mai râvnim la o ceașcă fierbinte și-o prãjituricã. Nu ne grăbește nimeni.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Ceainăria ARTea"

Program

Luni
Închis
Marți - Duminică
14:00 - 22:00

Caracteristici