Casa Luca

Soseaua Alexandriei 214, București
Casa Luca nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.

Preț Fine dining

Casa Luca nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro.
Situat la marginea Bucurestiului, departe de zgomot si praf, la doar 20 minute de centru, restaurantul "Casa Luca" va invita sa gustati cele mai savuroase preparate ale bucatariei romanesti cat si a celei italienesti pregatite dupa retete traditionale, folosindu-se cele mai bune ingrediente.

Elegant, modern, spatios, special creat pentru evenimente restaurantul este cea mai potrivita alegere pentru petrecerea unor clipe de neuitat. Locatia dispune de 2 saloane cu o capacitate de 150,respectiv 200 de persoane.

Totodata "Casa Luca" va ofera consiliere in ceea ce priveste managementul evenimentelor dumneavoastra cat si piese si accesorii pentru decor ( flori, fete de masa si lumanari, fantana de ciocolata, lumini, masina de baloane, etc).

Un decor bine gandit, plus preturi modice pentru o mancare gustoasa completeaza paleta de epitete pe care le putem aloca acestui local.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Casa Luca"

Păreri despre "Casa Luca"

Marian Teohari
6 iunie 2019 10:47

O locatie excelenta, recomand!
Sursa: Google

Alexandru Teodor
10 iulie 2018 15:21

Foarte multumit de meniu.Acest restaurant dupa parerea ,destul de luxos pentru Soseaua Alexandriei... m-am simtit excelent aici. Personal amabil si disponibili,oameni cu caracter,nu ca in alte parti stai la masa 1 ora si nu vine nimeni si cand vine , RECE. Felicitari CASA LUCA !!!! Sunteti #1 .
Sursa: Google

Loredana Hera
9 octombrie 2018 16:01

O locatie foarte frumoasă, mamcare foarte buna. Felicitari!
Sursa: Google

zaharia ionela
9 octombrie 2018 15:45

Super locatie,mancare buna si personal amabil.
Sursa: Google

Mihaela
9 octombrie 2018 22:39

O locație minunata,primitoare ideală pentru o distractie pe cinste!!!
Sursa: Google

Localuri din apropierea "Casa Luca"