Casa Luca

Soseaua Alexandriei 214, București

Preț Fine dining

Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Casa Luca

Situat la marginea Bucurestiului, departe de zgomot si praf, la doar 20 minute de centru, restaurantul "Casa Luca" va invita sa gustati cele mai savuroase preparate ale bucatariei romanesti cat si a celei italienesti pregatite dupa retete traditionale, folosindu-se cele mai bune ingrediente.

Elegant, modern, spatios, special creat pentru evenimente restaurantul este cea mai potrivita alegere pentru petrecerea unor clipe de neuitat. Locatia dispune de 2 saloane cu o capacitate de 150,respectiv 200 de persoane.

Totodata "Casa Luca" va ofera consiliere in ceea ce priveste managementul evenimentelor dumneavoastra cat si piese si accesorii pentru decor ( flori, fete de masa si lumanari, fantana de ciocolata, lumini, masina de baloane, etc).

Un decor bine gandit, plus preturi modice pentru o mancare gustoasa completeaza paleta de epitete pe care le putem aloca acestui local.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Casa Luca"

Păreri despre "Casa Luca"

poiuyt gelu
20 aprilie 2018 21:47

O locatie placuta! Ne.am simtit excelent!
Sursa: Google

atheuss1
15 iunie 2017 22:24

Am avut norocul de a face botezul copilului la Casa Luca. Aici am dat peste oameni minunati care m au ajutat in cel mai mic detaliu pentru ca evenimentul sa fie perfect. Servire ireprosabila si mancare ca la mama acasa . Recomand restaurantul Casa Luca pentru evenimentele importante din viata voastra.
Sursa: Google

Marina Dumitrescu
21 noiembrie 2017 17:21

O locatie frumoasa,mancare buna,servire ok si preturi ok.
Sursa: Google

Mihaela Let
16 iunie 2017 10:02

Un loc minunat, cu oameni dragi, gata oricând sa îți stea la dispoziție și sa facă din evenimentul la care participi o experienta de neuitat.
Sursa: Google

Gabriel Sanduleasa
18 iulie 2017 18:35

Servire si atentie super ok
Sursa: Google