Casa Cernica

Strada Strandului 101, București
Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Casa Cernica

Amintirile de neuitat si imaginile desprinse din cartile de povesti, dau evenimentelor marca Casa Cernica Ballroom & More stralucirea de basm, si unicitatea unui eveniment mai mult decat perfect.
Un eveniment cat pentru o viata intreaga...si chiar mai mult.

#nuntidebasm
#dreality
#verdeexclusiv
#contopirecunatura

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Casa Cernica"

Program

Luni
Închis
Marți - Duminică
12:00 - 23:00

Caracteristici

Păreri despre "Casa Cernica"

Vlad Mototolea
15 septembrie 2018 23:07

Beautiful ballroom and events hall.
Sursa: Google

Paul Dobre
1 iulie 2018 13:36

Very nice place for your events !
Sursa: Google

George Gherghe
7 octombrie 2017 11:54

Very fine location and very nice people!!
Sursa: Google

Teddy Iacob
16 februarie 2018 07:24

Nice view
Sursa: Google

mihai mihai
6 noiembrie 2018 15:40

O experienta chiar buna, dupa contactul cu personalul si coordonatorul acestui loc, Edi. A parut si s-a dovedit a fi un barbat serios, implicat, profesionist. In plus, in timp, si-a aratat si latura umana. Cumva, desi avea nu stiu ce probleme de sanatate, gasea vreme si rabdare sa dialogheze si cu noi si sa ne intrebe sau sa ne sfatuiasca in legatura cu evenimentul ce urma. Echipa lui s-a dovedit la fel de profesionista. Reprezentantul direct si seful de sala au contribuit la crearea unei atmosfere de eveniment organizat intre oameni binevoitori, capabili si cu care poti discuta. Nu am trait cu teama, auzita in alte cazuri, de a fi "jumuliti" la orice intoarcere de privire.
Punct mai slab: La baie au fost unele sincope, dar care au fost rezolvate rapid, dupa semnalare. Pana la urma, cand sute de persoane folosesc spatiul, intr-un timp scurt, cam e de inteles.
Sper ca echipa si coordonatorul sa nu se lase schimbati de succes si sa organizeze chestii frumoase si pentru altii. Chapeau!
Sursa: Google