Buffet35

Strada Doctor Nicolae Staicovici 35, Cotroceni, București

Preț Moderat

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Buffet35

Povestea noastra incepe cu dorinta de a manca bine. Chiar daca discutiile se imparteau mereu intre mancare ca la mama acasa si Chef renumiti....concluzia a fost aceeasi: vrem locul nostru unde sa se gateasca bine.

Povestea a prins mai mult contur cand am gasit casa din Cotroceni,pe Staicovici 35. Pentru o casa atat de plina de istorie, care a gazduit seratele sofisticate organizate de familia prefectului de Bucuresti, Mihai Algiu in perioada anilor 1900, se potriveste cu siguranta o abordare deosebita.

Ne plac lucrurile croite bine si am decis pentru amenajrea casei sa chemam echipa La Obiect sa ne ajute sa cream un spatiu cald cu lucruri unicat, create special pentru noi.

Asa am ajuns sa o cunoastem pe Ioana Trantea, plina de energie, entuziasm si idei pe gustul nostru, pentru care arhitectura casei cu peretii svelti a fost punctul de plecare spre montarea unei scenografii unice. Plecand de la motivele sobei de teracota, veche de peste 100 de ani, ce se regasesc acum pe diferite piese de mobilier si pana la elementele moderne de design (aplici din placi de skateborad reciclate sau lampadare sculptate in metal), Ioana a realizat o poveste unitara, plina de culoare si neprevazut.

Si pentru ca experienta unei cine la noi sa fie cat mai placuta, expozitia de pictura a Cristinei Frentiu Socolescu va asteapta sa o admirati.

Cu spatiul amenajat, bucataria echipata si un bucatar sef tanar si talentat, suntem gata sa deschidem portile. Noi suntem pregatiti cu retete alese, vinuri potrivite pentru ele, vorba lunga si buna.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Buffet35"

Program

Luni - Duminică
10:00 - 22:00

Caracteristici

Păreri despre "Buffet35"

Livia Soare
10 iulie 2018 19:54

Just an average restaurant. Nothing fancy, nothing special.
The food is clearly not the best. Also, overpriced for the ingredients used. I've paid around 10€ (39 lei) for a burger with poor bread, Hochland cheese, ketchup and mayonnaise poured from bottles, and the chips you buy frozen from the supermarket.
Also, the overall atmosphere is quite ordinary. Ordinary tables and chairs and a grass-like plastic carpet under your feet.

On the other hand, the stuff is very nice and at 12 pm when we were there, the service wa very fast! Similarly, the music was good.

All in all, you pay for the central location of the restaurant, not for the quality. It's good only if you are in the area left without any food, that's all.
Sursa: Google

Traveller RDS
16 noiembrie 2018 15:28

Ceased to exist as of august 2018.
Sursa: Google

William Battles
23 mai 2018 09:35

Very nice hidden restaurant. Great food, I would eat there again.
Sursa: Google

Marius Cristian Moldovan
15 mai 2018 20:16

Second time here , very good food and nice place
Sursa: Google

Sorina Badicu
26 noiembrie 2017 21:14

Has lunch menu everyday which is great and quick if you eat all sorts of meat. If you don't, it takes a very long time. Plus, service is overall slow.
Sursa: Google