Bram Stoker [închis permanent]

Ion Campineanu 33, Romană, București

Preț Moderat

Acest local nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro

Bram Stoker nu acceptă rezervări online prin ialoc.ro

Inca din exterior, Bram Stoker`s Pub atrage privirile prin peretele pictat de artistul Obie Platon, maestrul street art, care ni-l prezinta pe Vlad Tepes cum bea o bere cu celebrul scriitor irlandez Bram Stoker, autorul bestseller-ului “Dracula”.

Inca de cum intri, te intampina aerul anglo-irlandez, pe care il poti remarca atat in piesele de arta, in obiecte decorative, in piesele de mobilier precum barul, vitrinele sau lampile Tiffany, cat si in cromatica intregului local, variind de la nuante de orange pana la verde-trifoi, combinatia irlandeza a secolulului XX.

Nu trec neobservate nici detaliile care aduc un plus de istorie romaneasca in locatie, de la harta Romaniei sau imaginea lui Constantin Brancusi, pana la personalitati ale sportului romanesc.

Lounge-ul din intrarea principala face puntea dintre doua lumi in care esti invitat sa patrunzi, lumi legate prin doua scari independente.

Cea de-a doua scara te invita jos, in spatiul dedicat iubitorilor de muzica live, al doritorilor de intimitate si de ritmuri pentru suflet. Acesta reprezinta locul unde sufletul si mintea ti se destind, stare data si de ansamblul de sase vitralii.

Mobilierul prietenos si confortabil din Bram Stoker`s Pub completeaza meniul complex pe care cea mai buna bere sau cel mai fin vin ti-l vor acompania.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Bram Stoker"

Păreri despre "Bram Stoker"

Nat Bell
30 ianuarie 2018 11:47

Very disappointing. Tasty food , but strange and ignored staff. Starting from not even giving the menu, we had to ask from other tables - to not printing the bill, just shouting total amount from the till.
Sursa: Google

Felicia Mirela
20 iunie 2018 18:29

The best steacks in town!
Sursa: Google

Cristi Iordache
20 februarie 2018 11:11

New menu and branding, great quality for the money, quick and warm waiters.
Sursa: Google

John Mitchell
27 mai 2018 22:04

Great pub and cheap drinks
Sursa: Google

Butusina Vlad
13 februarie 2018 13:59

Business lunch is a very good option.
Sursa: Google