Bistro Mon Cheri

Intrarea Tudor Ştefan 16, Floreasca, București
Rezervă o masă

Rezerva gratuit o masă la Bistro Mon Cheri

În lumea noastră tumultoasă și tot mai grăbită pare greu de crezut că sunt lucruri care să reziste mai bine de 20 de ani. Pe la 1997, într-un cartier Dorobanți încă nefardat, se năștea Bistro Mon Cheri a cărui poveste frumoasă continuă și azi într-o atmosferă fină, discretă, precum un parfum de levănțică.
De Mon Cheri te vei îndrăgosti pe loc pentru că are tot șarmul unui bistro franțuzesc. Mâncăruri simple, dar totodată rafinate, selecționate din bucătăriile renumite ale lumii. Vei fi încântat de preparate cum rar mai găsești în zilele noastre: sănătoase, naturale, fără aditivi alimentari, fără arome sintetice sau coloranți, folosind materie primă de cea mai bună calitate. Toate produsele sunt preparate în bucătăria Bistro Mon Cheri, un laborator de miracole culinare. După ce vei gusta din deserturile noastre de casă, te vei întoarce cu siguranță pentru a le încerca pe toate.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Bistro Mon Cheri"

Program

Luni - Duminică
12:00 - 01:00

Caracteristici

Păreri despre "Bistro Mon Cheri"

Luiza Plesca
26 septembrie 2017 23:45

Always a pleasure to be here. The staff is friendly and helpful and the restaurant is very nicely decorated. The menu offers so many choices!!! My personal favourites are: cream of broccoli soup, crepes with spinach and cheese & apple pie. The experience is reminiscent of traditional romanian restaurants, but in great style.
Sursa: Google

Greta Chetreanu
6 noiembrie 2017 15:49

Nice people, nice place, nice food :) homy atmosphere :)
Sursa: Google

Yael Berko
3 iunie 2017 16:24

Good papanaj
Sursa: Google

Adrian
24 noiembrie 2015 15:44

Nice
Sursa: Google

Adina
10 aprilie 2017 10:04

Atmosfera este plăcută și personalul prietenos. Din păcate, mâncarea lasă mult de dorit. Am comandat un șnițel de vițel și cartofi cu rozmarin la cuptor. Ceea ce părea a fi un șnițel mare s-a dovedit a fi în cea mai mare parte o crustă groasă de făină și ou în care am găsit câteva bucățele firave de carne fără nici un gust. Lângă șnițel erau câteva felii de cartofi, fără rozmarin, care miroseau puternic a ulei de floarea soarelui.
Sursa: Google