Argentine


4,6 / 8 voturi
Soseaua Nordului 7-9, Herăstrău, București

Preț Premium

Rezervă o masă online

Rezervă gratuit o masă la Argentine

Odata calcat pragul restaurantului nostru, dumneavoastra, in calitate de client nu veti duce lipsa de nimic.
Bunul simt al decorurilor, serviciul de calitate si mancarea desavarsita de maestrul bucatar sef Amra, va vor purta intr-o calatorie culinara deosebita.
“Plimbandu-va” prin varietatea preparatelor din meniu, nu foarte mare, insa conceputa special pentru a satisface cele mai exigente cerinte culinare ale dumneavoastra, veti constata ca predomina steak-ul de vita.
Toate tipurile de carne preparate de noi sunt importate din Argentina, furnizorul nostru asigurandu-ne cea mai calitativa carne de pe piata in momentul de fata. Imediat livrata catre noi, carnea sta intr-o substanta de marinare timp de 48 ore, dupa care este pregatita pentru a fi servita.

Puteti opta pentru o carne macra (muschiul de vita), o adevarata piesa de rezistenta a restaurantului nostru, sau pentru o carne de vitel de lapte, cum ar fi vrabioara. Cei mai inflacarati clienti dupa o friptura suculenta de vita se pot ospata cu un Rib Eye (antricot vita) insemnand o carne impanata cu grasime.
Bineinteles ca avem si mult ravnitul T-bone de vitel. Pentru cei dintre dumnevoastra care vor ceva light putem prepara fructe de mare, piept de pui sau alte delicatese din bucataria internationala.
Nu uitati finalul.
Pentru ca totul sa fie perfect, va recomand sa comandati ospatarului minunatul desert marca Argentine, tortul Milhojas, o delicioasa prajitura din foi, intercalate cu crema de vanilie si stropita cu dulceata de lapte.
Lasandu-va simturile gastronomice in baza bucatarului nostru veti vedea cum puteti simti o adevarata simfonie a papilelor gustative in momentul in care veti gusta din nemaipomenita carne de vita argentiniana si din extraordinarele preparate facute dupa retete argentinine.
Va invitam sa incercati.

+ vezi mai mult

Vezi cum se ajunge la "Argentine"

Păreri despre "Argentine"

A Adam
8 ianuarie 2019 17:33 Rezervat în data de 8 ianuarie 2019 prin ialoc.ro

Excellent!!! Perfect food and exceptional service. I will return.

Cristea Daniel
26 septembrie 2018 04:41

Very cool place, very good food. Great place to hang out. Sushi is awesome.
Sursa: Google

Rémi Leblanc
29 octombrie 2018 19:50

Poor quality burgers & ketchup. French fries were good. Service was also good.
Sursa: Google

Edgardo Gallardo
5 octombrie 2018 13:43

It's good food, sushi rolls don't have lots of rice which I like.
Sursa: Google

Bjorn Ovrevik
2 noiembrie 2018 20:54

Recommend Miso soup and Wagyu steak.
Sursa: Google

Olteanu Sorin
3 noiembrie 2018 23:57

Excelent food, nice service.
Sursa: Google